Black Friday, de la vacanţe la produse bancare

Ultima actualizare:

    Iată cele mai inedite produse şi servicii pregătite de companii pentru 15 noiembrie!
Iată cele mai inedite produse şi servicii pregătite de companii pentru 15 noiembrie!

Black Friday a devenit cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului în România. Festivalul reducerilor a început deja, deşi oficial 15 noiembrie a fost desemnată “Vinerea neagră” în acest an.

Dincolo de produse electrocasnice, electronice pentru care adesea comenzile explodează, românii mai caută şi alt gen de promoţii. Click! îţi prezintă o altfel de listă de cumpărături, la care probabil că nici nu te gândeai. Aşadar poţi face achiziţii practice care constau în vacanţe, bilete de avion, servicii medicale sau produse bancare.

Vacanţe şi bilete de avion

Oricând este vremea vacanţelor, aşa că dacă sunteţi în căutarea unui prilej de a pleca într-o călătorie e momentul să consultaţi oferta touroperatorului Paralela 45, care lansează din 15 noiembrie o campanie de reduceri de până la 50 la sută. Vestea bună este că aceste promoţii sunt cumulate cu cele din Early Booking, ceea ce vă va aduce un preţ special. Discount-urile sunt valabile până  pe 18 noiembrie. Astfel, o vacanţă în Antalya cumpărată până la această dată poate costa 461 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele. Un pachet pentru Creta ajunge la 368 de euro de persoană la un hotel de trei stele, iar unul pentru Rodos de la 373 de euro de persoană, la un hotel de patru stele. Preţurile afişate în campania de reduceri speciale au toate taxele incluse. 

Compania de stat Tarom anunţă o serie de reduceri de preţuri la bilete, în cadrul campaniei de Black Friday, care se desfăşoară între 12 şi 17 noiembrie 2019. Tarife de la 119 euro la 159 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru diferite destinaţii. Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală, check-in şi catering la bord.Termenii şi condiţiile ofertei: perioadă de vânzare: 12 – 17 noiembrie 2019; perioadă de călătorie: 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020, data ultimului retur.

Carduri şi credite cu dobândă zero vor fi disponibile la Banca Transilvania, de “Bank Friday”, aşa cum au intitulat bancherii promoţia lor. Din 15 noiembrie, clienţii băncii şi nu numai pot beneficia de produse bancare cu reduceri mari sau fără dobândă. Bancherii spun că şi maşinile electrice pot fi cu această ocazie achiziţionate mai uşor. Oferta este limitată şi se va desfăşura doar o singură zi. 

Buze mai mari, bani mai puţini

Şi saloanele de înfrumuseţare au pregătit oferte de Black Friday. SKiN MedSpa oferă o şedinţă de epilare definitivă full body gratuită clienţilor care achiziţionează cinci şedinţe cu plata integrală. Pachetul poate fi achiziţionat contra sumei de 4.000 de lei în loc de 4.800 de lei. Mărirea buzelor cu acid hialuronic costă 799 de lei/1 ml, în loc de 1.100 lei. Ştergerea ridurilor cu Vistabel are un preţ promoţional de Black Friday de 890 lei în loc de 1.200 lei, iar stoparea transpiraţiei excesive adică hiperhidroza costă 1.500 de lei în loc de 2.400 de lei.

O altă clinică medicală, Clinica Masaya, vine de Black Friday cu o ofertă “1+1 gratuit” la orice procedură de remodelare corporală. De exemplu, pentru două şedinţe de criolipoliză plăteşti 250 lei.

La clinica stomatologică Magic Smile, promoția de Black Friday constă într-o reducere de 20 la sută la fațetele dentare pentru pacienții care optează pentru o reabilitare orală totală. Astfel costul a 20 de fațete dentare scade de la 7000 de euro, preț de listă, la 5.600 de euro. Promoția se prelungește până la finele lunii ianuarie 2020. 

Ferrari la reducere

La eMAG sunt puse în vânzare cu preţuri reduse peste 3,5 milioane de produse în valoare de 270 de milioane de lei. Ratailerul online va oferi cu preţuri mai mici 70.000 de televizoare, 120.000 de smartphone-uri, 22.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 de maşini de spălat, 200.000 de electrocasnice mici, 300.000 de produse de fashion, 150.000 de parfumuri şi produse cosmetice, 400.000 de kocuri şi jucării, 200.000 de anvelope, 400.000 de produse de casă şi grădină şi 50.000 de articole sportive. Pe lângă acestea, retailer-ul pregăteşte şi produse speciale, precum un Ferrari GTC 4 Lusso, care devine cel mai scump articol scos la vânzare vreodată de Black Friday la eMAG: acesta va putea fi achiziţionat la preţul de 263.000 de euro, după o reducere de 45.000 de euro.  De asemenea, clienţii vor putea cumpăra bilete la concerte precum Tomorrowland, automobile şi motociclete BMW, Mercedes, Honda sau Kawasaki, vouchere Blue Air la jumătate de preţ, pachete turistice în ţară şi în străinătate etc.

Reduceri la haine, încălţăminte şi produse pentru casă

La Bonami, startul promoţiilor se dă la miezul nopţii de joi spre vineri şi durează tot weekendul. Reducerice vor fi între 40% și 80% pentru aproximativ 2000 de produse - textile, accesorii pentru bucătărie, decorațiuni, produse pentru organizare și accesorii de modă. Şi pe elefant.ro şi fashiondays.ro sunt reduceri consistente la electronice, electrocasnice, haine, încălţăminte, genţi, cărţi şi parfumuri.

Click! spune

Conform studiilor realizate de eMAG, traficul online a cunoscut o creştere exponenţială pe parcursul celor 8 ani în care compania a organizat acest eveniment - de la 0,7 milioane de vizite ale site-ului eMAG, în 2011, la 9,5 milioane, în 2018. De asemenea, s-a observat o ascensiune a cumpărăturilor de pe telefonul mobil, 78% din vizitele înregistrate anul trecut fiind efectuate de pe un smartphone. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net