Blestem: a murit pe bicicletă, la nouă ani după ce fratele său a sfârşit la fel

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un grav accident rutier produs marţi dimineaţă, în Buzău, s-a soldat cu moartea unui biciclist în vârstă de 45 de ani, tatăl a trei copii minori. Apropiaţii lui Nicolae Prahoveanu vorbesc despre o stranie coincidenţă: în urmă cu nouă ani, fratele său a murit în acelaşi mod.

Nicolae Prahoveanu şi-a pierdut viaţa marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe podul de la Mărăcineni. El a fost acroşat de un autoturism Cielo, condus de Adrian Nedelcu, un tânăr de 30 de ani din Valea Părului, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. După accident, şoferul vinovat şi-a continuat drumul, dar a fost blocat în trafic de alţi conducători auto. Poliţiştii l–au testat pe Nedelcu şi au constatat că avea o alcoolemie de 1,02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Magistraţii au decis ca şoferul să stea după gratii 30 de zile.

Fratele, acroşat de un TIR

Bărbatul omorât era muncitor necalificat la CFR şi nu consuma alcool, având şi anumite probleme de sănătate. În urma victimei din Mărăcineni au rămas o soţie şi trei copii minori. Potrivit apropiaţilor, soarta lui Nicolae a fost parcă trasă la indigo cu a fratelui său. În urmă cu nouă ani, Marian Prahoveanu a murit tot într-un accident de maşină. Omul lucra ca sticlar în Buzău şi făcea naveta din Mărăcineni, cu bicicleta. Într-o dimineaţă, el a fost acroşat de un TIR şi izbit puternic de asfalt.  

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net