Bloc de locuinţe cu parcarea la o jumătate de kilometru distanţă

Ultima actualizare:

Un dezvoltator imobiliar din judeţul Vrancea a apelat la un subterfugiu pentru că nu a reuşit să se încadreze cu proiectul în limitele stabilite de legea care guvernează construcţiile noi din Focşani, scrie adevarul.ro.

Firma New Era Yrnvest, dezvoltator imobiliar din Focşani, vrea să construiască un bloc în municipiu, cu funcţiune de spaţii comerciale la parter şi apartamente de locuit pe cele patru etaje. Conform unei hotărâri de consiliu local de anul trecut, noii dezvoltatori imobiliari nu vor mai avea voie să construiască dacă nu au inclus în proiect şi terenul pentru locurile de parcare, corespunzător numărului de locuinţe. Până aici, nimic neobişnuit, doar că proprietarul imobilului oferă locuri de parcare pentru viitorii locatari la jumătate de kilometru de bloc, pe un teren deţinut de acesta. Așa lovești doi iepuri dintr-un foc. Ai și loc de parcare și faci și mișcare în fiecare zi.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net