Blocaj la sistemul informatic al Educaţiei! Elevii nu şi-au putut completa opţiunile la liceu

Ultima actualizare:

Cei mai mulţi elevi au aflat abia când au ajuns la şcoală, pentru că Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a informat tardiv diriginţii cu privire la faptul că există probleme în sistemul informatic, iar ierarhizarea la nivel judeţean nu a fost publicată. Ministerul Educaţiei susţine că listele vor fi postate azi, pe admitere.edu.ro.

“Respectând calendarul oficial al admiterii în învăţământul liceal de stat , ierarhia elevilor de clasa a VIII-a, la nivelul judeţelor/municipiului Bucureşti, va fi afişată pe site-ul http://admitere.edu.ro în cursul zilei de azi, 5 iulie. Vă recomandăm să completaţi fişele cu optiuni numai după consultarea ierarhiei pentru judeţul la care doriţi înscrierea (respectiv pentru municipiul Bucureşti)”, se arată în mesajul postat de oficiali pe site-ul admiterii la liceu.

Citiţi mai multe aici!

Listele finale cu elevii admişi se vor publica electronic pe 17 iulie 2013 Oficial, elevii ar fi trebuit să completeze începând de vineri şi până pe 9 iulie, fişele de înscriere pentru repartizarea computerizată ce va avea loc pe 16 iulie.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net