A blocat în trafic mașina soției crezând că are o aventură extraconjugală și l-a amenințat cu moartea pe presupusul amant

Ultima actualizare:

    Poliția l-a acuzat că a încurcat traficulFOTO:Facebook/ Poliția Română
Poliția l-a acuzat că a încurcat traficulFOTO:Facebook/ Poliția Română

Scene demne de filmele de acțiune s-au derulat, în urmă cu aproape un an pe străzile din Zlatna, județul Alba. Un bărbat gelos a blocat în trafic mașina soției deoarece a crezut că are o relație extraconjugală cu persoana aflată pe scaunul din dreapta. Mai mult, bărbatul l-a amenințat cu moartea pe persupusul rival.

Bărbatul a fost anchetat de procurori însă, pentru că recunoscut fapta și a spus că regretă incidentul, acesta s-a ales cu o pedeapsă modică, fiind supravegheat însă cu atenție de poliție, conform Adevărul.ro.

A blocat traficul crezând că soția are un amant

Incidentul s-a produs pe 25 august 2019, pe Calea Moţilor, pe sensul Alba Iulia – Şard. Bărbatul a blocat timp de 20 de minute singura bandă de mers, prin poziţionarea autoturismului său cu faţa spre bordura, perpendicular pe sensul de mers, obligându-i pe ceilalţi participanţi la trafic să intre pe sensul opus pentru a-l depăşi.  

Mai mult, acesta l-a ameninţat cu moartea pe rivalul aflat în maşina condusă de soţia lui.  

Cei doi au sunat la poliție, iar bărbatul gelos a fost dus la audieri. Ulterior, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Magistrații l-au condamnat pentru două infracţiuni: împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi ameninţare.

Pedeapsa rezultantă este de şapte luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de doi ani.   Însă a primit o pedeapsă în amânare. Astfel, dacă nu mai comite alte fapte de acest fel, aceasta se va șterge și nu va mai apărea în cazier. Altfel, va executa pedeapsa.

Deşi victima a solicitat daune morale în valoare de 5.000 de lei, prin documentul semnat între inculpat şi procuror a fost lăsată nesoluţionată latura civilă.  

Citește și:VIDEO Urmărire ca-n filme după un interlop băut la volan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net