Boc, cu soția pe umeri la Untold! Imaginea a devenit virală

Ultima actualizare:

    Primarul Clujului s-a distrat de minune la cel mai mare festival al veriiFoto: Q Magazine
Primarul Clujului s-a distrat de minune la cel mai mare festival al veriiFoto: Q Magazine

Ultima seară de distracție la festivalul Untold, care a avut loc la Cluj-Napoca, s-a încheiat cu concertul susținut de unul dintre cei mai tineri DJ din lume, Martin Garrix. Și Emil Boc a fost prezent la eveniment, iar o fotografie cu acesta, realizată în penultima seară a festivalului, a fost distribuită de mii de utilizatori ai rețelei de socializare Facebook.

Și primarul municipiului, Emil Boc (49 de ani), s-a aflat printre spectatorii. O poză cu el în care își ține soția ridicată pe umeri a devenit virală pe rețelele de socializare. Primarul Clujului și soția sa,Oana Boc, s-au distrat până în zori și au plecat abia după ce Armin van Buuren a terminat spectacolul.

Emil Boc și soția au stat până în zori
Emil Boc și soția au stat până în zori

Dj-ul olandez Armin Van Buuren a susținut un concert de aproape cinci ore la Untold și a îngenuncheat la final în ața zecilor de mii de spectatori prezenți. 

„Concertul de la Untold a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului. Ca DJ e un vis să ai concerte cât mai lungi pentru că toată lumea are set-up-uri scurte. Ceea ce nu e neapărat rău, dar mie îmi plac concerte de măcar patru ore, pentru că la începutul carierei mixam în continuu 4-5 ore. Pentru mine, ca DJ, să am oportunitatea unui concert de cinci ore în faţa a 40.000 de oameni e nemaipomenit. Nu pot compara cele două concerte. Cel de anul trecut a fost printre cele mai bune din acel an, dar acum a fost un concert care a şi durat mai mult şi la final nu îmi venea să cred că mai rămăseseră cel puţin 40.000 de oameni deşi răsărise soarele”, a spus artistul, citat de Mediafax.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net