7 august 2011. Omul de afaceri George Naghi, de 59 de ani, ieşise la o plimbare pe Dunăre, una din marile sale plăceri.


Făcuse drumul pe Braţul Borcea de sute de ori. Era în barca de agrement împreună cu soţia sa Alina, de 53 de ani. Ambarcaţiunea s-a izbit violent de malul fluviului şi s-a răsturnat. George Naghi, patronul firmei Aldis, supranumit „Regele mezelurilor", a murit pe loc, iar soţia sa a suferit mai multe traumatisme şi a fost tratată la clinica AKH din Viena.

CLIIMA20130730_0164_1.jpg

Omul de afaceri George Naghi

6 Septembrie 2011. Codrin Ardeleanu, directorul fabricii de pâine Savoria, a murit într-un accident de ATV produs în insula grecească Thassos. Era pasionat de scufundări şi era implicat în proiecte de salvare a unor specii marine rare care vieţuiesc în Marea Neagră.

Optase pentru o scurtă vacanţă departe de viaţa agitată pe care o avea şi s-a lăsat mânat de pasiunile sale. Însă, setea de adrenalină l-a răpus, la doar 40 de ani. Cu şase luni înainte, inaugurase fabrica de pâine de la Floreşti.

CLIIMA20130730_0166_1.jpg

Omul de afaceri George Naghi


30 mai 2012. Milionarul Alin Popa a murit într-un accident de maşină, lăsând în urmă o avere de peste 20 de milioane de euro şi o companie cu o cifră de afaceri estimată la 150 de milioane de euro.

Omul de afaceri de 41 de ani circula cu 200 km/h la volanul unui autoturism de lux şi a vrut să efectueze o depăşire. S-a izbit violent de un tir şi a murit pe loc. Ironia sorţii a fost că Alin Popa avea o companie de transport, Edy International Spedition, cu o flotă de peste 1.100 de camioane şi tiruri.

CLIIMA20130730_0165_1.jpg

Omul de afaceri George Naghi


2 iulie 2013. „Regele imobiliarelor din Ilfov", Nae Nicolae, iubea maşinile puternice şi viteza. Era un om preocupat de afaceri, de sănătatea unuia dintre copii, vorbea la telefon şi era neatent.

Într-o zi călduroasă de iulie, nu a mai avut răbdare sau s-a bizuit pe bolidul său, un Bentley, şi a forţat trecerea de cale ferată de pe şoseaua Petricani din Capitală, printre bariere. Un tren l-a izbit în plin şi l-a târât 500 de metri. Afaceristul a fost aruncat din maşină, iar rudele şi prietenii veniţi la faţa locului au fost îngroziţi să vadă ce moarte cumplită a avut Nae Nicolae.

 
 
Loading...