BOMBĂ! Traian Băsescu a fost la şedinţa de Guvern în care s-a aprobat organizarea Galei Bute

Ultima actualizare:

    Fostul președinte a participat la ședința de Guvern când s-a aprobat Gala Bute
Fostul președinte a participat la ședința de Guvern când s-a aprobat Gala Bute

Surpriză de proporții! Traian Băsescu a participat la şedința de Guvern în care s-a adoptat hotărârea privind susţinerea organizării ”Galei Bute”, potrivit referatului procurorilor din acest caz, citați de romaniatv.net.

Elena Udrea a primit avizul Comisiei Juridice din Camera Deputaților, pentru a fi anchetată penal. Este suspectată de fapte ilegale în organizarea, în 2011, a Galei Bute.

Marți seara, Rudel Obreja și alți reținuți în acest scandal au fost eliberați.

Apoi, a venit o știre bombă: Traian Băsescu a participat la şedința de Guvern în care s-a adoptat hotărârea privind susţinerea organizării ”Galei Bute”.

”Întrucât Ministerul Justiţiei şi Ministerul Finanţelor au refuzat avizarea proiectului şi au arătat că prevederile legale nu permit organizarea unui asemenea eveniment din fonduri publice, ministrul Udrea Elena a modificat conţinutul proiectului în timpul şedinţei de Guvern desfăşurate în ziua de 05.01.2011. Astfel referirea la organizarea galei a fost înlocuită cu menţiunea «activităţi de promovare a României ca destinaţie turistică şi a brandului turistic naţional, pe plan naţional şi internaţional, în cadrul Galei Internaţionale de Box Profesionist organizate de Federaţia Română de Box», care se regăseşte în hotărârea de guvern adoptată în cursul aceleiaşi zile", scriu procurorii DNA în referat, citați de aceeași sursă.

La şedinţa de guvern din 5 ianuarie 2011 a participat şi preşedintele, pe atunci, Traian Băsescu, la invitaţia premierului de atunci, Emil Boc.

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net