Bonă nepaleză, agresată sexual de faţă cu copiii de 2 ani

Ultima actualizare:
Pe numele bărbatului  a fost întocmit  un dosar penal
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal

O nepaleză de 31 de ani, angajată de o familie din Dâmbovița, a trăit spaima vieții după ce un recidivist a încercat să o violeze în plină zi.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la Găești, când femeia abia ieșise din casă, la plimbare cu doi copii de doi ani, aflați în cărucior. Ea povestește că a fost urmărită și apoi abordată de un bărbat care a întrebat-o direct dacă vrea să facă sex cu el, scrie adevarul.ro. 

Marian Neagu este un recidivist în vârstă de 51 de ani, care a mai făcut închisoare pentru viol, fiind eliberat în urmă cu doi ani. Acesta a urmărit-o prin Găești pe nepaleza care plimba copiii și a pus mâna pe ea, după care și-a dat jos pantalonii și a început să se masturbeze în fața ei. 

Femeia nu s-a pierdut cu firea și l-a amenințat că sună la Poliție, ba chiar și-a scos încălțămintea și era gata să se lupte cu agresorul dacă lucrurile ar fi luat o întorsătură neașteptată. „Eram aproape de casă și mi-a pus mâna pe fund și m-a ținut. Își dăduse pantalonii jos și era cu penisul afară și se masturba. Mă întreba dacă vreau. Nu știam ce să fac. Am sunat-o pe doamna, care a sunat la Poliție”, a povestit nepaleza, care a dorit ca identitatea să nu îi fie dezvăluită. 


    Pe numele bărbatului  a fost întocmit  un dosar penal
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal

Pentru că era dezbrăcat în preajma copiilor, un jandarm care l-a văzut de la o fereastră, l-a alergat și l-a prins. Agresorul a declarat că a atins-o pe femeie pe spate, nu pe fund. „Mergeam pe stradă și doar am pus mâna pe ea, dar nu i-am făcut nimic. Nu i-am făcu nimic, nu am bătut-o, nu am agresat-o, adică să profit de ea sau chestii din astea”, a explicat Marian Neagu.

Mama copiilor povește speriată că cei mici au fost în pericol și că agresorul trebuie să intre din nou la închisoare. „Eram plecată de acasă și am rugat-o să rămână cu copiii pentru aproximativ două ore. M-a sunat să îmi spună că cineva o aleargă pe stradă, la nici 20 de metri de locuința noastră. Am sunat la Poliție și i-am rugat să încerce să îl prindă repede. Din punctul meu de vedere, copiii au fost în pericol. Consider că e un pericol omul ăsta și nu trebuie lăsat în libertate. Reacția bonei a fost destul de OK pntru că nu a început să țipe și a fost fermă și nu i-a speriat pe copii”, ne-a povestit mama copiilor.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și tentativă de viol.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net