Un bărbat de 31 de ani din judeţul Buzău a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce în localul pe care îl deţine a organizat botezul propriului copil, cu circa 250 de invitaţi. Bărbatul se află sub control judiciar, fiind anchetat într-un dosar de proxenetism. Surse din rândul anchetatorilor susţin că naşul copilului era cântăreţul Adrian Minune.


Potrivit Poliţiei Judeţene, echipe din cadrul IPJ Buzău au organizat, luni noapte, o acţiune în municipiul Buzău şi în localităţile limitrofe, pentru depistarea celor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului, dar şi pentru a stopa eventualele infracţiuni.

În timpul controalelor, poliţiştii au descins la un cort din localitatea Merei unde se organiza un eveniment cu 250 de invitaţi.

”Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate - prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Maria Vrapciu.

Patronul localului, cercetat într-un dosar de proxenetism 

Polițiștii l-au amendat pe proprietar, tatăl bebelușului botezat, cu 10.000 de lei, iar în urma verificărilor suplimentare a reieşit că tânărul de 31 de ani se află sub măsura preventivă a controlului judiciar, într-un dosar de proxenetism. Potrivit surselor judiciare, nașul bebelușului este cunoscutul cântăreț Adrian Minune. 

 
 
Loading...