Botezul putea să fie fatal pentru micuţa Anastasia: «Preotul era să-mi înece fetiţa în cristelniţă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au aşteptat cu nerăbdare momentul creştinării fetiţei lor Anastasia. Sâmbătă însă puteau s-o piardă, din cauza preotului care a fost la un pas să o înece.

La cinci zile de la botezul Anastasiei, Alina nu-şi revine din şoc. Tânăra de 29 de ani şi-a dorit mai mult ca orice această fetiţă. S-a bucurat enorm când Dumnezeu i-a adus-o.

După ce a fost scoasă din apă, micuţa nu a mai respirat pentru câteva secunde

simeon stalpnicul png

Frumoasă, sănătoasă, veselă. „Abia aşteptam s-o creştinăm. Ne-am grăbit chiar ca să nu vină frigul, să nu răcească. Când colo, era să ne-o omoare preotul", îşi începe povestirea Alina, care nu-şi dezlipeşte privirea de pe căruciorul în care doarme Anastasia.

Pentru soţii Hrizea, Biserica „Schimbarea la faţă" din Braşov va rămâne un loc în care nu vor mai călca niciodată.

„Suntem nişte oameni credincioşi. De aceea, am avut încredere în preot că nu se întâmplă nimic dacă o bagă cu totul în apă, deşi noi i-am spus să nu facă acest lucru", spune mămica.

Preotul Eugen Comşulea a scufundat-o pe micuţă, de trei ori cu faţa în jos, fără să-i protejeze însă, căile respiratorii. După ce naşul a pus-o pe masa de înfăşat, Alina, a observant că fetiţa ei nu mai respiră.

„Când am luat-o în braţe mi-am dat seama că nu respiră. Am văzut în ochii fetiţei mele o spaimă. Am avut noroc cu un domn din biserică, care ştia să acorde primul ajutor. Deşi toată lumea din biserică se agita, fiindcă au fost patru botezuri deodată, preotul a continuat slujba", ne-a mărturisit Alina, care spune că fetiţa sa nu avea nici o problemă de sănătate până la botez.

Părinţii micuţei au depus plângere la Poliţie: „Trebuie să se ia o măsură, pentru ca să se preîntâmpine astfel de incidente".

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net