Boureanu şi iubita au dat jos 6 kg, de supărare

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu  şi iubita lui, Laura, înainte  ca problemele să le dea viaţa peste cap
Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura, înainte ca problemele să le dea viaţa peste cap

El trei, ea trei! În total şase kilograme au topit Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, de pe data de 9 iunie, când a avut loc scandalul cu poliţiştii de la Rutieră.

De 25 de zile Cristian Boureanu (44 de ani) se află în arestul Poliţiei Capitalei, după ce în noaptea de 9 iunie a fost implicat într-un scandal cu Poliţia Rutieră.

simeon stalpnicul png

Fostului deputat i s-a întocmit dosar penal fiind acuzat de ultraj după ce a lovit poliţistul care l-a oprit în trafic. În toată această perioadă, afaceristul a tot făcut cereri pentru a scăpa de arest, însă magistraţii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă.  Toată această situaţie l-a afectat enorm, atât pe el, cât şi pe iubita sa, fotomodelul Laura Dincă (21 de ani).Din cauza supărării şi a stresului, cei doi au slăbit şase kilograme. Boureanu a ”topit” trei kilograme, măcinat de situaţia în care se află, dar şi din cauza danturii care-l împiedică să aibă o alimentaţie normală. ”Cristi mănâncă doar supe şi salate. Trebuie să-şi pună un implant, iar câţiva dinţi sunt retezaţi. Mestecă greu. Este dărâmat, e este alt om şi nu-l recunoşti”, ne-a spus o sursă din preajma afaceristului.

simeon stalpnicul png

Şi pe iubita sa au doborât-o problemele şi au slăbit-o atât la propriu, cât şi la figurat. Constănţeanca a slăbit şi ea trei kilograme, însă speră să-şi revină după ce Boureanu va scăpa de probleme. ”Laura a plâns mult. Această experienţă a traumatizat-o, i-a luat toată energia şi a slăbit-o foarte mult. În lipsa lui Cristi, ea a trebuit să se ocupe de treburi suplimentare şi chiar să aibă grijă şi de fiica lui, Ioana”, ne-a mai spus aceeaşi sursă.  Ieri, Boureanu a fost din nou prezent la Tribunalul Bucureşti pentru a afla dacă va scăpa de arest.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net