Braconieri prinşi cu focuri de armă, pe râul Olt

Ultima actualizare:

“O patrulă a poliţiei vâlcene, care se afla sâmbătă noaptea într-o acţiune privind combaterea braconajului piscicol pe raza râului Olt, în zona comunei Dăieşti, a observat o barcă pneumatică pe lacul Dăieşti. În barca pneumatică trei persoane întindeau plase monofilament interzise pentru pescuit. La vederea patrulei de poliţie, cei trei au pornit motorul bărcii şi au încercat să fugă în amonte pe lac. Poliţiştii au tras patru focuri de armă, trei în plan vertical, iar unul în plan orizontal, forţându-i astfel pe suspecţi să se predea”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, potrivit Agerpres.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi şi duşi la secţia de poliţie, aceştia fiind recidivişti în cazul braconajului piscicol.

De altfel, râul Olt prin lacurile de acumulare este cunoscut şi monitorizat de Poliţia vâlceană în privinţa stopării fenomenului de braconaj piscicol.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net