Bărbații care au violat o fetiță de 10 ani din Brăila, reținuți! A fost o răzbunare între familii?

Ultima actualizare:

    O fetiță de 10 ani a fost răpită, bătută și violată de doi indivizi
O fetiță de 10 ani a fost răpită, bătută și violată de doi indivizi

Caz înfiorător la Brăila! O fetiță de 10 ani a fost răpită, bătută cu sălbăticie și violată de doi interlopi, apoi abandonată în stradă. Indivizii au fost reținuți de polițiști, care nu exclud varianta ca fata să fie o victimă colaterală, la mijloc fiind vorba despre o reglare de conturi între familii.

Fetița a fost luată de pe stradă de doi indivizi în vârstă  de 20, respectiv 30 de ani, duminică seară, și dusă într-un apartament, unde a fost bătută și supusă la violenţe sexuale timp de aproximativ două ore. Plină de vânătăi și sânge, copila a fost lăsată pe stradă. Așa a găsit-o un localnic, care a ajutat-o să ajungă în apropierea locuinței. Totul s-a petrecut între orele 18.30 și 20.30.

Deși fetița a ajuns acasă în jurul orei 21.00, părinții au dus-o la spital după miezul nopții. Medicii, care au constatat că avea urme de violenţă gravă pe corp şi sângerări în zona intimă, au anunțat poliția.

Poliţa Brăila a deschis un dosar penal pentru viol. Cei doi agresori au fost identificaţi în cursul zilei de 25 noiembrie și reținuți. Indivizii locuiesc în cartierul brăilean Vidin, zonă preferată de interlopii oraşului.

Ademenită cu dulciuri

Ancheta este în plină desfășurare, pentru a se stabili cu exactitate filmul evenimentelor. Polițiștii nu exclud la acest moment nici o variantă.

O primă variantă ar fi că fata a fost luată la întâmplare de pe stradă, dusă într-un apartament, bătută și violată, apoi abandonată.  

Cea de-a doua variantă ar fi că agresorii se cunosc cu familia victimei, de aceea fetița nu ar fi țipat când a fost luată de pe stradă. Nu i s-a părut nimic ciudat să meargă împreună cu cei doi, mai ales că aceștia au ademenit-o și cu dulciuri. Astfel, polițiștii iau în calcul varianta ca la mijloc ar fi o reglare de conturi legată de lumea interlopă, copila fiind victimă colaterală într-o dispută dintre două reţele infracţionale. Dacă acest lucru va fi dovedit, el se va constitui drept circumstanţă agravantă la abominabila faptă, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Pedofilul de la Galaţi care a abuzat doi copii a fost arestat. Este violator în serie

Un bărbat din Brăila i-a furat identitatea lui Mihai Bendeac! Cum s-a folosit de numele actorului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net