Brands' War, destinația ta de shopping, acum la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda

Ultima actualizare:

Toamna aceasta a venit cu vești mari pentru cei pasionați de tendințele în modă, dar și de cumpărături avantajoase. În Otopeni, s-a deschis unul dintre cele mai mari outlet-uri din România. După ce a reușit să schimbe imaginea turismului Românesc, dezvoltând lanțul hotelier Phoenicia, investitorul de origine libaneză Mohammad Murad, a pariat pe un alt gen de afacere, de care Bucureștiul ducea lipsă. Este vorba despre Brands’ War, un outlet care se întinde pe 3000 de mp, unde, găsiti peste 300 dintre cele mai cunoscute brand-uri ale lumii la cele mai mici prețuri.

Alternativa perfectă la călătoriile de shopping în marile capitale europene

“Ne-am propus să revoluționăm ideea de multibrand outlet din Romania și să le oferim oamenilor posibilitatea de a-și alcătui garderoba cu articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii ale celor mai mari designeri la nivel mondial, fără a mai fi nevoiți să călătorească în orașe celebre pentru astfel de centre comerciale. Discutăm despre Armani, Balmain, Furla, Trussardi, Love Moschino, Dolce and Gabbana, Guess, Gerard Darel sau Diesel”.

Locul în care iți poți schimba garderoba cu banii pe care i-ai fi plătit pe un singur produs!

Când vine vorba de prețuri, Brands’ War este imbatabil. Acestea, spune Mohammad Murad, sunt undeva la o treime din valoarea celor practicate de mall-uri sau magazine online. Asta, pentru că,  politica celor de aici prevede un adaos comercial extrem de mic și exclude alte costuri ascunse, introduse, de cele mai multe ori, de comercianți. “S-au dus vremurile prețurilor de 1000, 2000 de lei pentru o haină. Totul este la un sfert de preț față de mall-uri. Găsiti la noi în magzin produse de câteva sute de lei, care, in mod normal, costă 1000 de euro. Cu această aface pornită dintr-o pasiune pe care o am din copilărie, vreau să demonstrez că se poate și în România, la fel ca în Italia, Austria sau Spania.”.

În plus, cel puțin o dată pe lună, outlet-ul din Otopeni introduce promoții de tipul Happy Hour sau reduceri masive la toată  gama de produse, fie că vorbim despre cele destinate doamnelor, domnilor sau copiilor.

Nu doar moda este acum mai accesibila!

În viitorul apropiat la Brands' War veți putea găsi și mobilă de designer, corpuri de iluminat și multe alte accesorii care vă pot transforma locuința într-o casă de revistă.

Brands’ War, un lanț de magazine de tip outlet care se va extinde în toată țara.

Investiția s-a ridicat la aproape patru milioane de euro, iar Brands’ War Otopeni a fost primul dintr-o serie de peste 15 magazine pe care Murad intenționează să le deschidă în următorul an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net