Braşov. Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un cumplit accident

Ultima actualizare:

    Două persoane au murit şi alte şase au fost răniteFoto: News.ro
Două persoane au murit şi alte şase au fost răniteFoto: News.ro

Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un accident produs, miercuri, pe DN 1S, în judeţul Braşov, fiind implicate un autoturism şi un microbuz. Între cei şase răniţi se află doi copii, din care unul, în vârstă de trei ani, este în comă.

Accidentul rutier s-a produs, pe DN 1S, la ieşirea din Veneţia de Jos spre Părău, între un autoturism şi un microbuz. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 3 echipaje SMURD, acolo acţionând şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului două persoane au decedat, fiind vorba despre o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 20 de ani). De asemenea, au fost răniţi patru adulţi (trei bărbaţi şi o femeie, conştienti si cooperanţi), un copil de 7 ani, conştient şi cooperant, dar şi un copil de 3 ani, aflat în comă. În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net