Bravo! Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoșani a câștigat prima etapă a maratonului ”The Ultra Asia Race”

Ultima actualizare:

    Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoşani participă, în perioada 9-12 martie, la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race", care se desfăşoară în VietnamFoto: stiribotosani.ro
Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoşani participă, în perioada 9-12 martie, la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race", care se desfăşoară în VietnamFoto: stiribotosani.ro

Pompierul Iulian Rotariu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani a câştigat, luni, 9 martie, prima etapă a ultra-maratonului "The Ultra Asia Race", care se desfăşoară, în perioada 9-12 martie, în Vietnam. El aleargă pentru copiii cu autism din județul Botoșani.

Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoşani participă, în perioada 9-12 martie, la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race", care se va desfăşura în Vietnam. El va alerga, alături de alţi 19 ultra-maratonişti din lume, pe o distanţă de 160 km, care include atât jungla vietnameză, cât şi zone montane ale acestei ţări.

„Îmi doresc să reuşesc să termin curs şi să lupt pentru cauza copiilor cu autism. Nu îmi propun nici un obiectiv, pentru că nu ştiu ce va fi la faţa locului, pentru că nu depinde totul de mine", a declarat, pentru Agerpres, subofiţerul de pompieri.

Pompierul Iulian Rotariu s-a impus în prima etapă desfăşurată pe distanţa de 30 km dintre Pa Co şi Xam Khoe cu timpul de 2 ore şi 51 de minute, pe locul al doilea clasându-se belgianul Danny Switzynck, care a avut un timp de 3 ore 27 de minute şi 13 secunde, conform stiribotosani.ro.

Etapa a doua, care va avea loc marţi, 10 martie, se va desfăşura între localităţile Xam Khoe şi Kho Muong, concurenţii având de parcurs o distanţă de 49 km.

Pompierul Iulian Rotariu  la "The Ultra Asia Race"

"The Ultra Asia Race" este o competiţie organizată de "Canal Aventure", se va desfăşura pe parcursul a patru etape.

Iulian Rotariu a câştigat, în luna noiembrie a anului trecut, ultra-maratonul "Ultra Africa Race", desfăşurat în Mozambic, după ce a alergat 200 km în cinci zile.

”Din nou, mândri, ca suntem colegii tăi, plutonier adjutant Iulian Rotariu! Locul 1 dupa primii 30 de km din cei 160 pe care îi are de parcurs la Ultra Asia Race Vietnam, cu un avans de 36 de minute fata de locul doi! Esti incredibil! Gândurile noastre bune te însoțesc oriunde și oricând! Doamne ajută și multă putere! Iulian donează efort și iubire pentru copiii cu autism din județul Botoșani. Cine dorește sa susțină cauza pentru care alergă Iulian, poate dona accesând următorul link.

Ce este "The Ultra Asia Race"

Ultra ASIA Race este o cursă de 160 km în patru etape, cu 6000 de metri înălțime pozitivă, 7000 de metri înălțime negativă în autoportant. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamentele obligatorii, produsele alimentare și echipamentele personale. Evenimentul are loc pe continentul asiatic, în nord-vestul Vietnamului.

Citește și:

Tibi Ușeriu a terminat cursa Yukon Arctic Ultra! «Drumul părea la un moment dat fără capăt»

Primele semne care indică autismul la copii

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net