Dezvăluire înspăimântătoare! Alexandru Ştefan, bărbatul de 49 de ani arestat după ce, în noaptea de 20 spre 21 octombrie, a incendiat doi oameni ai străzii, este descris de foştii vecini din Galaţi ca fiind „liniştit, dar ciudat”. Individul provine dintr-o familie foarte bună, însă după moartea părinţilor lui, acum 15 ani, a vândut tot şi a ajuns să trăiască pe străzi. Cei care au cumpărat apartamentul său au găsit simboluri sataniste desenate pe pereţi!


Foştii vecini spun că Alexandru Ştefan ar fi absolvit liceul şi că o vreme a fost angajat ca muncitor la depoul CFR din Galaţi, dar că tot timpul a avut un comportament bizar. ,,A fost coleg de şcoală cu fiul meu, care îmi spunea des că se manifesta destul de ciudat. Din ce ştiu eu, nu a fost vreodată internat. Se purta oarecum normal, dar dădea impresia că are probleme psihice”, povesteşte Vasile Cătănoiu, unul dintre foştii vecini.

“Erau parcă scrise cu sânge”

La adresa din cartea de identitate a incendiatorului locuieşte acum o altă familie, care a cumpărat apartamentul de la acesta în urmă 15 ani. Familia Constantinescu spune însă că nu l-a mai văzut pe Ştefan Alexandru de atunci, dar că nu le-a lăsat o impresie prea bună. „Vreau să vă spun că apartamentul era într-o stare jalnică, de parcă ar fi trăit animale, nu oameni în el. Pe pereţi am găsit nişte semne mai ciudate, parcă scrise cu sânge. Păreau să fie sataniste sau cam aşa ceva. Am ras pereţii şi am văruit, nu se mai văd semnele acelea”, îşi aminteşte Anişoara Constantinescu. Tot femeia spune că bărbatul provenea dintr-o familie foarte bună, de intelectuali, şi că ar avea o soră pe la Bucureşti sau la Constanţa, dar care nu a mai vrut să audă de el, din cauza comportamentului bizar. ,,E păcat de el, cum să dea foc la oameni pe stradă? Tatăl lui era doctor şi a fost director la Spitalul CFR. Era un om excepţional domnul doctor, aşa ştiu eu, dar băiatul a ajuns tare rău”, adaugă ea.

Una dintre victime, între viaţă şi moarte

Alexandru Ştefan a fost arestat miercuri pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentivă la omor deosebit de grav. Victimele lui, doi oameni ai străzii, de 49, respectiv 59 de ani, cărora le-a dat foc în noaptea de 20 spre 21 octombrie, se află în stare gravă la spital. Bărbatul de 49 de ani, care are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, a fost transferat la Bucureşti şi se zbate între viaţă şi moarte. Agresorul le-a spus anchetatorilor că îi cunoştea pe cei doi boschetari şi a recunoscut că le-a dat foc, însă nu cu scopul de a-i ucide, ci doar ca să-i sperie, după ce în urmă cu câteva zile s-ar fi certat de la nişte haine.

VIDEO Nebunie curată! A dat 12.000 de euro ca să arate ca Dracu'

CLIIMA20140212_0049_1.jpg


Diablo e foarte mulţumit de felul în care arată

Diablo Delenfer, de 43 de ani, a cheltuit o mică avere pentru a fi imaginea leită a diavolului şi toate operaţiile au fost făcute fără anestezie, pentru că modificarea corporală nu e licenţiată în Marea Britanie.

„Am fost conştient mereu. Vezi cum vine acul spre tine şi e foarte stresant. Dar nu poţi să te temi de durere, pentru că eşti Omul-Drac", a povestit el.

Pe numele real Gavin Paslow, Diablo a trecut printr-o intervenţie care i-a bifurcat limba, implanturi sub piele pentru coarne şi un tatuaj pe ochi care i-a făcut albul roşu, printre altele.

Dar nu are de gând să renunţe: "E ciudat, dar ăsta sunt eu. Am ales să fiu Omul-Drac pentru că nu mai era nimeni aşa. Nu sunt Satanist, e doar pentru amuzament".

Însă nu e o distracţie ieftină. De-a lungul anilor, Diablo a cheltuit peste 12.000 de euro şi chiar a comis fraude fiscal pentru a face rost de bani. În 2009, bărbatul a fost condamnat la 200 de ore de muncă în serviciul comunităţii după ce a fost prins că lua bani ilegal de la stat.

Deşi e mulţumit de cum arată, mai are un vis: "Vreau o coadă. Nu una sintetică, ci una adevărată, organic".

Aspectul fizic îi afectează însă relaţiile amoroase: "Caut pe cineva care să vadă în spatele măştii. Primesc multă atenţie însă şi mă amuză lucrul acesta. Unii oameni sunt speriaţi de mine, dar nu mă deranjează".

 
 
Loading...