Un val de aer cald a ajuns în țara noastră și, în sfârșit, am scăpat de frig. Meteorologii ANM au prognozat temperaturi de 24 – 25 de grade în următoarele zile. Bucurați-vă de soare!


Am scăpat de frig! Meteorologii ANM prognozează temperaturi de circa 24 de grade începând de joi, 10 octombrie. Este mai cald decât ar trebui să fie la această dată cu circa 4 -6 grade.

Temperaturile vor urca la 24 - 25 de grade

Prin sudul țării, a intrat în țara noastră un val de aer cald venit din nordul Africii. Astăzi, 9 octombrie, temperaturile au urcat la circa 20 de grade în aproape toată țara.

  • Pentru ziua de joi, 10 octombrie, meteorologii ANM prognozează 25 de grade în Oltenia, 24 de grade în Muntenia, 21 de grade în nordul Moldovei, 23 de grade la malul mării. Pe parcursul zilei, vor fi și ploi slabe în vest, centru și nordul țării, din pricina unui val de aer umed venit din vestul continentului.
  • Din cauza ploilor, vineri, 11 octombrie,  sunt prognozate temperaturi de 21 – 22 de grade în sud, 16 – 18 grade în vestul și centrul țării, 18 – 20 de grade în Dobrogea și în Deltă. Sunt valori normale pentru această perioadă.
  • Sâmbătă, 12 octombrie, sunt prognozate 22 – 23 de grade, iar duminică, 13 octombrie, din nou 23 – 25 de grade și cer senin.
  • Săptămâna următoare va începe tot cu temperaturi de 23 – 25 de grade.

Citește și:

Iată prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea în septembrie, octombrie și noiembrie

Când scăpăm de frig și de ploi. Prognoza meteo pe două săptămâni

Loading...