Bucureştenii primesc căldură începând de marţi

Ultima actualizare:

INM a emis o nouă alertă de ploi torenţiale, vânt şi ninsori la munte. Doar vestul ţării este exceptat de la avertizarea meteo. În Bucureşti, RADET începe furnizarea căldurii în toate locuinţele.

14 judeţe din estul şi sud-estul ţării vor fi, de marţi după-amiază până miercuri seară, sub avertizare cod portocaliu de ploi, iar pentru Bucureşti şi alte 20 de judeţe a fost emisă o avertizare cod galben, valabilă până joi dimineaţă.

RADET anunţă că toţi bucureştenii vor avea căldură începând de astăzi. După ce au anunţat că au început de ieri să furnizeze agent termic către locuitori, căldura nu s-a simţit în toate sectoarele, iar caloriferele au rămas bocnă, informează România TV.

Probele la căldură s-au făcut în mai multe cartiere, iar agentul termic s-a resimţit în sectoarele 2,3 şi 4 şi parţial în celelalte sectoare.

Reprezentanţii RADET susţin că după terminarea probelor, toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare vor beneficia de căldură începând de astăzi.

Oamenii sunt rugaţi să deschidă robineţii caloriferelor pentru a se realiza o încărcare şi o aerisire corectă a instalaţiei de încălzire.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net