Scandal înainte de petrecere. Vanghelionul de la Romexpo bate la uşă, însă bucureştenii nu ştiu încă de unde să cumpere bilete. Zeci de oameni, majoritatea pensionari, îngheaţă de trei zile la coadă în faţa Primăriei Sectorului 5 pentru a pune mâna pe unul din mult-râvnitele tichete.


Miercuri, ora 10.00, două grade Celsius, strada Eforie. Pe treptele gangului care duce în Primăria Sectorului 5, câteva zeci de oameni, mulţi dintre ei bătrâni, aşteaptă cu înfrigurare o veste din partea edililor.

Ce vor ei? Un bilet la mega-Revelionul organizat de Marian Vanghelie la Romexpo. Deşi mai sunt doar trei zile până la petrecerea de sfârşit de an, autorităţile locale nu au anunţat când şi unde vor fi puse în vânzare biletele.

„Abia azi (n.r. ieri) a ieşit un director şi ne-a zis că sunt bilete la gheretele de Relaţii cu Cetăţenii. Ne-a minţit. Ne-am dus repede la Izvor, iar femeia de acolo ne-a spus că nu ştie nimic. Am auzit că se dau prin asociaţiile de proprietari sau prin Casa de Pensii. Vrem şi noi bilete la Vanghelion!", ne-a spus Florin Dogaru, un tânăr de 37 de ani.

Anul acesta, biletele costă 150 de lei, iar pentru pensionari sunt 70 de lei. Oficial, ele n-au fost puse în vânzare însă, potrivit unor surse, oamenii au început să intre în posesia lor „pe sub mână".

Revelion la Romexpo

Preţ bilet: 150 de lei de persoană
Meniu: crochete de pui franţuzeşti, rulou de hering afumat, salată cu piept de pui fumee, muşchi file de porc afumat, file de cod norvegian cu legume julien
Băutură: o sticlă de vin alb, o sticlă de suc, o sticlă de apă minerală (cantităţile sunt pentru două persoane)

Cât te costă Revelionul în altă parte

Caru' cu Bere- Preţ intrare: 490 lei de persoană (patru feluri de mâncare, băuturi la discreţie)

Hanul Berarilor - Preţ intrare: 490 lei de persoană (petrecere interbelică, patru feluri de mâncare, băutură la discreţie)

La Mama- Preţ intrare: 330 lei de persoană (cinci feluri de mâncare, băutură la discreţie)

 Bordellos Club- Preţ intrare: 375 lei de persoană (băutură, aperitive, un pahar de şampanie)

Vintage Club- Preţ intrare: 290 lei de persoane (băutură, mâncare)


 
 
Loading...