Bunica Luizei, fata dispărută în Caracal: „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu mai aflam nimic!”

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în CaracalFoto: Facebook
Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în CaracalFoto: Facebook

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal în urmă cu trei luni, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a declarat că autoritățile nu au băgat familia în seamă. Ea susține că polițiștii nu au făcut niciun progres în anchetă.

„Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a declarat Elena Iordache, la Realitatea TV. Bunica Luizei Melencu a declarat că familia a angajat un avocat pentru a afla de la autorități lucruri pe care până acum le-a aflat doar din presă. Luiza Melencu are 18 ani și a dispărut în Caracal în luna aprilie, după ce s-ar fi urcat într-o mașină la ocazie. 

„Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic. În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). «Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniţi peste mine. Vă sun eu». Şi iată că la Luiza în dosar e aceeaşi maşină şi nu au venit nici în ziua de azi să ne spună şi nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a mai spus bunica adolescentei. Chiar dacă Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra Măceșanu, ale căror oase au fost găsite într-un butoi din casa lui, și pe Luiza Melencu, Elena Iordache speră încă la o minune: „”Eu cred că Luiza este în viaţă. Sufletul meu îmi spune că este în viaţă. O aştept acasă pe Luiza. Să vină acasă că ne e dor de ea”.  Luiza se ducea pe 15 aprilie, ziua în care a dispărut, la Caracal. Ea ar fi luat o mașină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută niciodată. Bunicul ei s-a dus la poliție să o declare dispărută, iar dosarul său a fost tratat ca un caz de trafic de persoane.

Alexandra Măceșanu, confirmată decedată vineri seară

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrie Măceșanu, a confirmat că oasele găsite într-un butoi din casa lui Gheorghe Dincă aparțin adolescentei de 15 ani. Informația a fost făcută publică vineri noapte (2 august), fiind confirmată și de DIICOT a doua zi dimineață.

„Oameni buni ai acestei ţări care ne-aţi fost alături, ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu Am eşuat. Nu am reuşit să salvez viaţa acestui minunat copil. Dacă aş fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de ora 21:00 joi. Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţăne de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ”, a scris, pe Facebook, Cumpănaşu.

Citește și

Care este motivul pentru care Alexandra nu a reuşit să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112

Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri în premieră: «Vor fi plângeri penale din partea noastră»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net