Bunica românului condamnat la moarte, mărturii sfâşietoare. Ultima dorinţă a lui Ionuţ

Ultima actualizare:

Bunica lui Ionuţ Gologan a mărturisit că în ultima scrisoare primită de la băiat acesta i-a adresat o rugăminte care a cutremurat-o şi care nu-i mai dă pace. Femeia susţine că nepotul său a rugat-o să ofere pentru el biscuiţi copiilor de pe stradă.

"Mi-a scris o scrisoare în care o rugăminte de-a lui m-a frapat şi care mi-a rămas în suflet. Mi-a spus: «Mamaie să iei biscuiţi şi să-I oferi la copii de pe drum", a declarat femeia pentru România TV.

Bătrâna a precizat că ea este persoana care l-a crescut pe ionuţ de la vârsta de 13-14 ani, când acesta a rămas în custodia tatălui. Femeia spune că toţi cunoscuţii sunt şocaţi de ceea ce I se întâmplă tânărului, cunoscut drept un băiat cuminte, care a avut numai rezultate foarte bune la şcoală. Aceasta a implorat autorităţile abilitate să facă tot posibilul pentru ca sentinţa de condamnare la moarte a nepotului său să fie suspendată. Bunica a spus că tot ceea ce-şi doreşte este ca tânărul să fie repatriat şi să-şi execute pedeapsa în ţară, unde l-ar putea vizita şi membrii familiei.

"Copilul a fost încredinţat tatălui pentru creştere la vârsta de 13-14 ani. Eu sunt cea care l-am crescut. A fost un copil studios, credincios şi cuminte. La un moment dat, el a fost plecat în Germania, unde a muncit un timp. Nu l-am mai văzut pe nepotul meu de aproximativ doi ani. Când a plecat ultima dată, eu am ştiut că pleacă la nişte prieteni, în Câmpina. Nu-i cunosc anturajul şi nu ştiu cum a ajuns în această situaţie. A fost un copil cuviincios şi respectuos. Nu ştiu cum a putut ajunge în această situaţie. Tot ce-mi doresc este ca autorităţile abilitate să facă toate demersurile necesare pentru suspendarea pedepsei cu moartea şi să fie repatriat pentru executarea pedepsei care i se cuvine. Vrem sa-şi execute pedeapsa în ţară pentru a-l putea vedea.", a mai spus aceasta.

Bunica tânărului condamnat la moarte a mărturisit că nu a ştiut nimic foarte multă vreme despre acesta. Femeia a precizat că atunci când a plecat de acasă a spus că merge să lucreze, pentru a-şi face un rost în viaţă.

"Nu ne-a spus unde şi de ce pleacă. Când a plecat, ne-a spus că merge să mearge să-şi facă un viitor. Ştiam de la Ionuţ că lucrează în Germania ca şofer.", a încheiat femeia.

Ionuţ Gologan lucra ca şofer cu jumătate de normă pentru o firmă de transport din Germania şi este acuzat că ar fi făcut trafic cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamină, descoperită la verificarea bagajelor sale, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, la 26 iunie anul trecut.

Românul condamnat la moarte în Malaezia, premiant la şcoală în satul natal

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net