Bunicul Luizei Melencu nu-și găsește liniștea: «Îmi e dor de ea, îmi e dor de ochii ei»

Ultima actualizare:

    Bunicul Luizei Melencu nu-și poate reveni din șocul vieții luiFoto: captură Observator
Bunicul Luizei Melencu nu-și poate reveni din șocul vieții luiFoto: captură Observator

Familia Luizei Melencu, fata din Dolj dispărută în aprilie, nu mai are liniște. Părinții și bunicii fetei de 18 ani s-au plâns în repetate rânduri că nu primesc informări oficiale din partea autorităților și că traiul în incertitudine este de nesuportat. O fărâmă de speranță mai există în rândul celor din familie, însă în acest moment, mama tinerei poate să mai spună că își dorește doar să afle adevărul, oricât de dureros ar fi. Plin de mâhnire și cu inima grea este și bunicul Luizei, cel pe care fata l-a sunat chiar înaintea dispariției.

Bătrânul nu mai are liniste de aproape patru luni, de când Luiza a plecat la Caracal să scoată bani de la bancomat și nu s-a mai întors. Acesta a dat-o dispărută pe nepoată și a mers în repetate rânduri la poliție pentru a se interesa de soarta fetei. 

A doua zi după dispariție, bunicul Luizei Melencu a primit un apel telefonic. I s-a spus că adolescenta a fost convinsă de o prietenă să nu se mai întoarcă acasă, dar și că aceasta nu ar vrea să vorbească la telefon. Când a fost întrebat cine este, omul de la capătul firului a închis.

La patru zile de la acest episod, o altă persoană l-a sunat pe bunic. Acesta a tras concluzia că primul apel a fost din partea unui om cu vârsta în jur de 30 de ani, iar cel de-al doilea, din partea unuia mai în vârstă. "Nu vă faceți griji, copiii sunt bine, au ajuns cu bine în Elveția", i s-a spus. Vizibil afectat de tragedia prin care trece, bunicul Luizei Melencu le-a acordat un interviu celor de la Observator. Nu a putut ridica ochii din pământ și a avut în permanență lacrimi în ochi. "Îmi e dor de ea, mi-e dor de ochii ei. N-ați cunoscut-o, că dacă o cunoșteați...", a mai putut spune acesta.

Luiza Melencu și-a sunat bunicul înainte de dispariție

Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie
Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, în 14 aprilie, din Caracal, unde a ajuns de la 10 kilometri distanţă, din Dioşti, judeţul Dolj, pentru a retrage bani de la un bancomat. Mama fetei lucra, la acea vreme, în Anglia, în baza unui contract temporar, şi îi trimisese bani pentru o pereche de pantofi sport pe care şi-o dorea mult. Fiind duminică, microbuzele care fac transport în comun nu aveau curse, aşa că la întoarcere a plecat cu o maşină de ocazie, cel mai probabil maşina lui Gheorghe Dincă, lucru pe care încearcă acum să îl dovedească anchetatorii. Şi-a sunat bunicul în timp ce se afla încă în Caracal, i-a spus că nu a reuşit să retragă banii şi că se întoarce. N-a ajuns în timpul estimat de bunicul său, aşa că bărbatul s-a îngrijorat. A sunat-o, dar n-a putut să o contacteze. Deşi era o zi de duminică, a anunţat Poliţia despre dispariţia nepoatei sale. A revenit şi a doua zi şi multe alte zile după, mai întâi la Dioşti, ulterior la Secţia de poliţie Coşoveni. A fost umilit, i s-a spus să aştepte, pentru că, cel mai probabil, fata e plecată „cu vreun Făt-Frumos“ şi se va întoarce.

Citește și:

Mama Luizei Melencu: ”Vreau adevărul. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os”

Mărturiile halucinante ale lui Dincă cu privire la Luiza: «I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net