Bunicul tinerei violate de 7 bărbaţi e revoltat de atitudinea agresorilor:''Trebuie pedepsiţi ca ucigaşii''

Ultima actualizare:

     Cei şapte violatori nu dau semne că regretă faptele odioase  Foto: Adevărul
Cei şapte violatori nu dau semne că regretă faptele odioase Foto: Adevărul

Bunicul tinerei violate de 7 bărbaţi este revoltat de nedreptatea de care are parte nepoata sa. Bătrânul, grav bolnav, a vorbit în cadrul emisiunii ''Acces Direct'', de la Antena 1, despre drama prin care trece Raluca, după ce a fost violată cu bestialitate anul trecut în noiembrie, de 7 indivizi.

De asemenea, aceasta nu poate înţelege de ce agresorii sunt încă în libertate şi nu au fost condamnaţi de procurori şi judecători.

''Sunt revoltat de când am auzit. Dacă şi-au recunoscut vina, de ce să li se micşoreze pedeapsa? Nici animalele nu fac aşa ceva. Trebuie pedepsiţi ca ucigaşii. Au fost 7 pe o biată copilă. Sunt liberi din cauza celor care nu aplică legea. Dacă procurorii sunt mânjiţi. Cu siguranţă, dacă era fata unui om influent în judeţ se luau măsurile care trebuiau'', a declarat bunicul fetei violate de 7 bărbaţi pentru Antena 1.

Bunicul tinerei agresate este ţintuit la pat
Bunicul tinerei agresate este ţintuit la pat

Cei 7 tineri sunt susţinuţi de prieteni

Pe parcursul emisiunii, a intervenit şi unul dintre prietenii unui violator, care nu are o situaţie financiară bună, la fel ca ceilalţi şase tineri. Amicul lui a precizat că aceasta se întorsese din străinătate, unde plecase să câştige bani, fix în noaptea violului.

"Nu are niciun venit. I-a murit tatăl acum şapte ani şi el îşi creştea familia. În seara când s-a întors din străinătate, unde muncea, s-a şi întâmplat. El a fost într-un anturaj. Aşa a fost să fie. Nu a făcut bine. Eu vreau să spun doar că nu avea bani", a spus Ovidiu, unul dintre prietenii lui Surleac Ioan, tânărul de 20 care a abuzat-o sexual pe tânăra Raluca,  împreună cu alţi şase tineri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net