Bunicuța de 83 de ani care vrea să lucreze la grădiniță. Părinții au insistat

Ultima actualizare:

    Sofia Chiţoran este angajată ca îngrijitoare cu contract de muncă de două ore pe ziFOTO: adevarul.ro
Sofia Chiţoran este angajată ca îngrijitoare cu contract de muncă de două ore pe ziFOTO: adevarul.ro

Sofia Chiţoran, bătrâna în vârstă de 83 de ani angajată ca femeie de serviciu la grădiniţa din localitatea Leurda, care aparţine de municipiul Motru, din judeţul Gorj, va continua să muncească şi în anul şcolar 2019-2020. respect!

Sofia Chiţoran este angajată ca îngrijitoare cu contract de muncă de două ore pe zi. După ce povestea Sofiei Chiţoran a fost prezentată în presă, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj şi a Grădiniţei Motru au decis, în luna aprilie, să o concedieze pe motiv că era prea bătrână să muncească şi că primea o pensie de câteva sute de lei de la CAP.

A urmat un val de critici din partea opiniei publice, iar, la scurt timp, Sofia Chiţoran a fost reangajată.

Bătrâna a spus atunci că va lucra până la sfârşitul anului şcolar, dar acum bunicuţa se simte încă în putere şi vrea să lucreze în continuare, mai ales că şi copilaşii au rugat-o să nu plece.

”Mai rămân să lucrez la grădiniţă. Dacă vor găsi pe altcineva, voi da în primire. Am luat această hotărâre pentru copii. Ei sunt bucuroşi, că pe mine mă cunosc. M-au rugat părinţii şi copiii să rămân. Şi eu vreau. Cu ei m-am învăţat de atâţia ani, 41 de ani de când lucrez cu ei. Ziua mea este pe 5 noiembrie şi vreau să sărbătoresc cu copiii, le aduc suc, bomboane. Sunt sănătoasă", a spus Sofia Chiţoran, citată de adevarul.ro. 

Pentru Sofia Ciţoran, grădiniţa este a doua casă. Bătrâna vine chiar şi în vacanţă să se ocupe de unitatea de învăţământ. „Şi în vacanţă merg la grădiniţă. Mai fac curat prin curte, nu pot să stau aşa. Mai vin copiii să se joace şi trebuie să am grijă să nu spargă geamurile. Trebuie să dau cu sapa la flori, să fie frumos pe afară. În septembrie, când începe şcoala, vin înainte şi ştergem geamurile, facem curat peste tot, în interior. Focul îl facem din octombrie“, a mai povestit îngrijitoarea, potrivit adevarul.ro.    A obţinut adeverinţă medicală că poate să lucreze 

Bunicuţa a obţinut chiar şi o adeverinţă medicală în care se precizează că este aptă de muncă, valabilă pentru șase luni.

Citește și

Uite ce ţări din Europa angajează muncitori români!

Ioana Tufaru trăiește la limita sărăciei, dar nu vrea să se angajeze. Motivul absurd

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net