Burse şcolare de 6,6 milioane de lei pentru elevii din sectorul 4

Ultima actualizare:

    Elevii din sectorul 4 vor primi cele mai consistente burse de merit din ţară
Elevii din sectorul 4 vor primi cele mai consistente burse de merit din ţară

Pentru al doilea an consecutiv, consilierii locali ai sectorului 4 au aprobat susţinerea financiară a elevilor merituoşi din şcolile şi liceele din sector, la propunerea primarului Cristian Popescu Piedone. Primăria va acorda, începând cu luna decembrie, burse în valoare de 3,3 milioane de lei pe fiecare semestru de studiu.

Nu mai puţin de 3.692 de elevi cu rezultate remarcabile la învăţătură vor fi recompensaţi cu sume de bani, în funcţie de performanţe. Bursele de merit se acordă semestrial, din bugetul de 3,3 milioane de lei alocat fiecărui semestru. Astfel, vor primi 700 de lei pe lună elevii cu performanţe obţinute la olimpiade şi concursuri interne şi internaţionale, 450 de lei pe lună cei cate au obţinut media peste 9,50 pentru respectivul semestru de studiu şi 350 de lei pe lună elevii care au obţinut cel puţin media 8 în semestrul în curs şi care provin din familii cu situaţii materiale precare. 

„Am iniţiat acordarea acestor burse şi sunt fericit că am fost susţinut şi de Consiliul Local, care, la fel ca şi mine, a înţeles că orice efort bugetar care vizează susţinerea copiilor noştri în procesul de pregătire şcolară constituie, de fapt, o investiţie în viitor”, a declarat primarul Piedone.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net