Accident rutier spectaculos în localitatea Costești din Buzău. O șoferiță a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat efectiv în casa unor localnici. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar este pentru a doua oară când proprietarii pățesc așa ceva anul acesta.


Evenimentul a fost surprins şi de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. În intersecția Drumurilor Naționale 2 și 2C, o șoferiță a vrut să vireze la stânga, dar a fost acroșată de o autoutilitară aflată deja în depășire. Ambele autovehicule au rupt gardul gospodariei, iar mașina de teren a ajuns fix în peretele casei aflate la intersectia respectivă, scrie ziare.com.  

Nimeni nu a fost rănit în urma impactului, însă proprietara casei a declarat că este pentru a doua oară în acest an când o mașină îi distruge gardul. Însă, de această dată, a fost distrusă şi o bucată mare din peretele casei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, iar şoferul care va fi găsit vinovat pentru producerea accidentului va suporta şi reparaţiile locuinţei avariate. 

Citește și: 

FOTO O șoferiță de 77 de ani a intrat în Mega Image cu tot cu mașina. Imagini spectaculoase

O șoferiță a murit după ce a intrat cu mașina într-o cruce de marmură de la marginea drumului, la ieșire din Mangalia

 
 
Loading...