Cabinetul groazei! Aici lucra doctorul care a batjocorit o fetiţă de 11 ani

Ultima actualizare:

    Patul din cabinetul doctorului Victor BoţFoto: homeopatieconstanta.ro
Patul din cabinetul doctorului Victor BoţFoto: homeopatieconstanta.ro

Cazul medicului homeopat din Constanţa, arestat pentru violarea unei fetiţe de 11 ani care îi era pacientă, e şocant. Potrivit anchetatorilor, Victor Emanuel Boţ i-a făcut copilei sex oral, apoi a penetrat-o parţial. Deasupra patului din cabinetul groazei atârnă o păpuşă.

Cazul doctorului Victor Emanuel Boţ, medic homeopat din Constanţa, e instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În ziua de 16 mai, la cabinetul din complexul Flămânda, a venit fetiţa I.T.M, în vârstă de 11 ani, care urma un tratament de reflexoterapie.

Medicul Victor Boţ a fost arestat pentru 30 de zile
Medicul Victor Boţ a fost arestat pentru 30 de zile

Folosindu-se de influenţa asupra copilei, medicul a suspus-o unui act sexual oral. „Profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, medicul a constrâns-o pe fată să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea“, relatează anchetatorii. Doctorul Victor Emanuel Boţ e cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, fiind arestat miercuri pentru 30 zile.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net