Ce grozăvie! Cadavrul unei femei a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi (19/20 iunie), pe marginea drumului de centură, în Galaţi. Mâinile și picioarele erau tăiate și aruncate în șanț.


Cadavrul unei femei, având mâinile şi picioarele secţionate de corp, a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură, în Galaţi, scrie news.ro. 

Din primele informaţii oferite de anchetarori, cadavrul a fost descoperit puţin înainte de miezul nopţii de miercuri spre joi (19/20 iunie), pe marginea drumului de centură al Galaţiului.

Cadavrul unei femei, cu mâinile şi picioarele tăiate, la Galaţi

Imediat, zona a fost împânzită de Poliţie, iar criminaliştii au ridicat probe. Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru necropsie, urmând ca medicii legişti să stabilească momentul în care a survenit decesul.

Primele informaţii arată că femeia găsită pe marginea drumului de centură a avut o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp. Părţile umane ar fi fost descoperite lângă cadavru.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care nu a oferit deocamdată informaţii. Surse din rândul anchetatorilor susţin că oamenii legii ar avea deja un suspect în acest caz.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: