Cadavrul unei femei, descoperit într-un apartament din Mediaș. Fiul femeii s-a spânzurat când poliția a încercat să intre

Ultima actualizare:

    Fiul femeii s-a spânzurat după ce polițiștii i-au cerut să le permită accesul în locuințăfoto: arhiva Click!
Fiul femeii s-a spânzurat după ce polițiștii i-au cerut să le permită accesul în locuințăfoto: arhiva Click!

Poliţiştii din Mediaş, judeţul Sibiu, au deschis o anchetă după ce au găsit într-un apartament cadavrul unei femei, pe care vecinii nu o mai văzuseră de câteva zile. Atunci când i-au cerut fiului acesteia să le permită accesul în casă, întrucât se simţea un miros puternic, bărbatul s-a închis în locuinţă şi s-a spânzurat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii din Mediaş au deschis cercetări după ce au fost anunţaţi telefonic, de locatarul unui bloc, despre faptul că vecina sa nu a mai fost văzută de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic.

"La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede usa, refuzând să mai deschidă. Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil", arată sursa citată.

Atunci când au intrat în apartament, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era moartă la rândul său.

La fata locului a fost solicitat şi un medic legist.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Medias, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net