Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp, în Arad. Ar putea fi un băiat de 7 ani dispărut de acasă în luna ianuarie

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Cadavrul unui copil a fost găsit sâmbătă, pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători, existând suspiciuni că este vorba despre un băiat de 7 ani dispărut de acasă în luna ianuarie.

„Astăzi, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localităţile Mişca şi Vânători”, a ajunţat sâmbătă IPJ Arad.

La locul în care a fost găsit cadavrul s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu procurorul criminalist sunt la faţa locului.Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală  pentru efectuarea autopsiei şi identificare.În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă.

Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o sână. Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni, familia sa fiind convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute. Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat, informează news.ro. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net