Căderea Guvernului Tudose, "salvarea" Principesei Margareta! Rămâne la Palatul Elisabeta

Ultima actualizare:

    Principesa Margareta alături de soțul ei, Radu Duda
Principesa Margareta alături de soțul ei, Radu Duda

Căderea Guvernului Tudose este un eveniment benefic pentru Principesa Margareta care, astfel, poate negocia cu RAPPPS prelungirea teremenul până la care poate rămâne la Palatul Elisabeta, reședința oficială din centrul Capitalei. Teremnul legal inițial este de 5 februarie, dar, între timp, Parlamentul va adopta legea iniţiată de PSD-ALDE privind statutul Casei Regale, care i-ar oferi Principesei Margareta dreptul legal de a rămâne la Palatul Elisabeta și după aceasta dată.

În urmă cu aproximativ 10 zile, Principesa Margareta a anunțat oficial că va părăsi Palatul Elisabeta întrucât Guvernul, condus la acea vreme de Mihai Tudose, nu a fost dispus să îi facă nicio ofertă de chirie pentru a putea rămâne în continuare la palat. Problema s-a schimbat radical ținând cont că, Mihai Tudose, ostil Casei Regale, nu se mai află în funcția de premier. În acest  context, avocatul Casei Regale, Andrew Popper, spune că familia regală nu va părăsi Palatul Elisabeta până când legea promisă de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu va intra în vigoare, informează Adevărul. „Având în vedere aspectele procedurale din Senat şi din Cameră, legea nu va fi aprobată până pe 5 februarie. Putem să spunem că, în ultimele zile, am găsit foarte multă bunăvoinţă din partea Guvernului de a găsi o soluţie intermediară în care familia regală va putea rămâne aici după această dată, în aşteptarea aprobării acestei legi“, a fost declarația lui Andrew Popper.

Dacă proiectul legislativ propus de Dragnea și de Tăriceanu va fi votat, atunci Prinicipesei Margareta îi va fi recunoscută poziția de Șef al Casei Regale a României și va putea continua să trăiască , având temeiul legal necesar, la Palatul Elisabeta. 

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net