Un nou caz de cruzime împotriva animalelor a fost raportat în Maramureș, de către o asociație care se ocupă de necuvântătoare. Doi dintre volunarii acesteia au fost martorii unui incident revoltător, văzând cum un câine a fost împușcat chiar pe drumul național, de către un vântător. Incidentului a fost văzut și de fiul în vârstă de doar șase ani al voluntarilor.


Doi voluntari ai Asociației Anima Pro Terra din Dej au fost martorii unui caz de cruzime împotriva animalelor care a avut loc pe drumul național 18, spre Borșa, în județul Maramureș. În timp ce se aflau cu copilul lor de șase ani în mașină, cei doi au văzut cum un câine a fost împușcat pe drum, după care bărbatul în cauză a luat cadavrul și l-a pus în mașină.

caine-impuscat2.jpg

În imagini se poate observa cum cățelul este ridicat de făptaș
Foto: Facebook

Câine împușcat pe drumul național

„2 voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă în stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) și intr-o curba au văzut un logan roșu oprit care a împușcat mortal o cațelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!) . Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!”, spun reprezentanții Asociației, care au și publicat în mediul virtual și câteva imagini de la fața locului. Autorul a fost, de asemenea, fotografiat, și urmează să fie identificat. Din primele informații, s-ar părea că acesta ar fi un vânător.

caine-impuscat3.jpg

Câinele a fost împușcat mortal chiar pe drumul național
Foto: Facebook
Loading...