Câinele-salvator Max, vândut în Germania pe 500 €?

Ultima actualizare:

    Max a stat o noapte întreagă lângă ciclistul rănit
Max a stat o noapte întreagă lângă ciclistul rănit

Max, câinele care a ajuns celebru la începutul săptămânii trecute, după ce l-a păzit şi încălzit pe un ciclist care a căzut şi s-a accidentat grav pe un traseu din Munţii Semenic, trece prin tot felul de peripeţii.

La o zi după episodul care l-a făcut faimos, Max a fost adoptat de către Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Însă nu pentru mult timp. După două zile, o femeie din Crivaia, Raluca Ciomagă, l-a găsit pe stradă, l-a recunoscut şi l-a luat acasă. Femeia a dus câinele la veterinar, l-a tratat şi l-a microcipat, urmând să-l trimită unei cunoştinţe din Germania, informează adevarul.ro. 


    Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean  Caraş-Severin, s-a lăudat că a adoptat câinele
Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, s-a lăudat că a adoptat câinele

Situaţia a fost aflată şi de membrii Asociaţiei Dogs Center Reşiţa, cei care susţin că l-au ajutat pe politician să găsească câinele pe munte şi să-l adopte. Aceştia au povestit totul pe pagina lor de Facebook, lăsând să se înţeleagă că politicianul cărăşean a adoptat câinele doar pentru imagine, pentru ca mai apoi să-l abandoneze. În mijlocul acestui scandal, Ionuţ Popovici s-a dus ieri să-şi ia câinele acasă, de la femeia din Crivaia. Episodul a fost relatat şi de un post naţional de televiziune, la ştirile de la ora 19.00, care prezenta faptul că Max ar fi fugit de la noul proprietar, însă a fost regăsit şi luat din nou acasă de politician. Doar că, aseară târziu, cei de la Dogs Center au făcut publică o înregistrare telefonică cu femeia care a găsit câinele, care susţine că Max se află tot la ea şi că nu o să-l mai dea politicianului, pentru că e promis unei persoane din Germania. 


    Raluca Ciomagă este acum stăpâna câinelui
Raluca Ciomagă este acum stăpâna câinelui

Vicele Consiliului Judeţean Caraş-Severin afirmă însă că nu a intenţionat nici o clipă să abandoneze câinele. “Doamna a găsit câinele în faţa casei mele, nu zic că a fost rău intenţionată, pentru că nu e obligatoriu să ştie că eu locuiesc acolo. Eu am fost sesizat de cineva că a fost găsit câinele de către o doamnă şi m-am dus să-l iau, dar nu a mai vrut să mi-l dea înapoi”, spune Popovici. Politicianul suţine că cea care a chemat televiziunea a fost femeia şi că el nu intenţiona să apară tot episodul în presă. “Ne-am trezit cu un cameraman şi un reporter, bine intenţionaţi, pentru care am povestit cum s-a întâmplat totul. Cât a fost televiziunea acolo totul a fost bine şi frumos, după ce ei au plecat însă, doamna mi-a spus că nu mi-l mai dă, că l-a promis unei cunoştinţe din Germania”, spune Popovici. Politicianul susţine că Max ar trebui să ajungă în Germania, la o asociaţie care îl va vinde pe 500 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net