Cal bătut în plină stradă în Ilfov, salvat de trecătorii care au chemat poliția! Imagini revoltătoare

Ultima actualizare:

    Calul a fost bătut cu bestialitate de proprietarii luiFoto: ASPA București
Calul a fost bătut cu bestialitate de proprietarii luiFoto: ASPA București

Un cal a fost bătut cu bestialitate pe stradă, vineri (19 iulie), în Dobroești, județul Ilfov. Animalul a fost maltratat până a căzut pe jos de durere. Calul a fost salvat de trecători, care au chemat poliția.

Un consilier general al Primăriei Capitalei a filmat întreaga sceă. Proprietarii au dat socoteală oamenilor legii pentru faptele lor. Înregistrarea video care durează aproximativ 7 minute a fost postată pe Instagram și pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general la Primăria București. Imaginile revoltătoarea s-au viralizat foarte repede.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional

„L-au bătut niște domni proprietari, care sunt aici. Poliția i-a reținut, ceea ce e foarte bine. Un cal bătut în Ilfov, lângă București și acum o să îl luăm la adăpost, la adăpostul Steaua Speranței, la Primărie. Vine și un medic veterina, o să fie îngrijit. Trăiește, ăsta e cel mai important lucru, cred că o să-și revină, până la urm”, a declarat consilierul.

Din fericire, această poveste a avut un final fericit! Calul bătut a fost salvat după o masivă mobilizare a unor asociații pentru protecția animalelor, dar și a martorilor la incidentul violent, relatează observator.tv. Mai multe imagini cu calul după ce a fost salvat au fost publicate pe pagina de Facebook a ASPA București.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net