Călărași: Şofer în comă alcoolică și fără permis, arestat după ce s-a răsturnat cu maşina pe A2

Ultima actualizare:

    O mașină s-a răsturnat pe A2 Foto: adevarul.ro
O mașină s-a răsturnat pe A2 Foto: adevarul.ro

Dublă inconștiență la volan! Deși nu avea permis, un bărbat s-a urcat la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. Culmea, analizele de sânge au arătat o alcoolemie de peste 3 la mie! Șoferul a ajuns în arest.

Era aproape în comă alcoolică atunci când s-a urcat la volan și a mai luat 3 persoane în mașină. Nu a ținut cont nici de faptul că nu deține permis auto și a pornit pe Autostrada Soarelui. Doar norocul a făcut să nu se întâmple o tragedie! 

Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe Autostrada Soarelui a fost arestat preventiv de judecătorii din Lehliu, după ce s-a stabilit că se urcase la volan fără permis şi aproape de comă alcoolică. Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au reţinut un bărbat care s-ar fi răsturnat, pe A2, cu un autoturism, pe care l-ar fi condus fără a avea acest drept şi sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie adevarul.ro.

Când a ajuns aproape de kilometrul 34, a pierdut direcția de mers, a trecut prin balizajul ce separa sensurile de mers și a pătrusn pe conrasens, răsturnându-se și rămânând pe banda de decelerare. Accidentul s-a petrecut pe 17 octombrie, la km. 35+970 m.

Alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge

Șoferul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, însă a fost condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice. În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieşit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieşit o alcoolemie de 2.97 mg/l. În autoturism se mai aflau 3 persoane, însă nici una nu a fost rănită. În schimb, balizajul a fost distrus pe o porţiune de aproximativ 50 de metri.

Verificându-l în baza de date, polițiștii au avut surpriza să constate că bărbatul nu posedă permis de conducere. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, la data de 18 octombrie, iar o zi mai târziu Judecătoria Lehliu-Gară a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 

Citește și: 

Bărbat, omorât pe banda de urgență pe A2 în timp ce își lua ceva din portbagaj!

Carnagiu pe A2: 32 de mașini implicate în accident! Patru oameni și-au pierdut viața

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net