Calendarul pensiilor. Când se plătesc pensiile începând din ianuarie 2021

Ultima actualizare:

    Poștașii vor veni cu pensiile între 1 și 15 ale fiecărei luni
Poștașii vor veni cu pensiile între 1 și 15 ale fiecărei luni

Autoritățile au stabilit calendarul pensiilor. În anul 2021, vârstnicii își vor primi banii la domiciliu în intervalul 1-15 al fiecărei luni.

Ministrul Raluca Turcan a stabilit împreună cu reprezentanții Casei Naționale de Pensii Publice, Ministerului Finanțelor și Companiei Naționale Poșta Română, instituțiile care colaborează pentru plata pensiilor la domiciliul beneficiarilor, un calendar care să asigure urgentarea procedurilor pentru a plăti pensiile la timp în luna ianuarie.

Astfel, Turcan a adresat Ministerului Finanțelor solicitarea de a transmite în regim de urgență dispozițiile bugetare privind repartizarea creditelor bugetare reprezentând drepturile de pensie aferente lunii ianuarie 2021 pe data de 4 ianuarie, din Trezoreria Municipiului București către trezoreriile teritoriale, astfel încât creditele să poată fi înregistrate în conturile caselor județene de pensii în aceeași zi.

Ordinele de plată pentru pensii, în regim de urgență

De asemenea, Casa Națională de Pensii Publice s-a angajat să întocmească tot în regim de urgență toate ordinele de plată către Poșta Română, pentru a evita eventuale întârzieri.

Conform calendarului stabilit, Poșta Română a primit ieri, 4 ianuarie, ordinele de plată pentru pensii, urmând a se face distribuirea la domiciliu.

Nu în ultimul rând, Companiei Naționale Poșta Română i-a fost adresată solicitarea de a depune toate eforturile necesare, conform convenției încheiate cu Ministerul Muncii, pentru ca pensiile să fie distribuite la timp către beneficiari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net