Călin Popescu Tăriceanu îl atacă pe Ludovic Orban în mediul online și susține că redeschiderea școlilor este o decizie pripită care va pune în pericol sănătatea elevilor. Potrivit lui Tăriceanu, Ludovic Orban este depășit de situație și nu are soluțiile necesare pentru ca școlile să fie redeschise în condiții de siguranță.


Călin Popescu Tăriceanu critică vehement decizia privind redeschiderea școlilor de la 14 septembrie. Potrivit acestuia, Ludovic Orban ar trebui să petreacă mai mult timp pentru a lua cele mai bune decizii pentru siguranța elevilor și mai puțin stabIind detaliile campaniei electorale. 

calin-popescu-tariceanu_0.jpg

calin popescu tariceanu
Călin Popescu Tăriceanu îl atacă pe Ludovic Orban
Sursă foto: Arhivă Click!

”Ludovic, te joci cu focul! Toți (părinți, elevi și dascăli) vedem haosul în care vrei să înceapă școala! În loc să vezi și să recunoșți acest lucru insișți să ne trimiți copiii la cursuri în condiții de insecuritate. Petreci mai mult timp în campanie electorală decât să te gândeșți la soluții pentru școală și ne spui să ne trimitem copiii la școală pe riscul nostru. Păi, dacă îi trimitem pe riscul nostru și voi nu faceți nimic, la ce naiba mai avem nevoie de guvernul vostru?”, scrie Călin Popescu Tăriceanu, în mediul online. 

ludovic-orban-nicusor-dan-adrian-moraru-antonel-tanase-la-terasa.jpg

ludovic
Ludovic Orban, Nicușor Dan, Antonel Tănase și Adrian Moraru au discutat la terasă până după miezul nopții luni, 7 septembrie

”Te simți pe cai mari pentru că ai reușit să cumperi câțiva parlamentari ca să scapi de moțiune? Nu te simți, pentru că nu vei putea să cumperi 10 milioane de părinți, elevi și dascăli și nu vei scăpa de furia lor dacă vei continua să-ți bați joc de felul în care începe școala”, continuă Tăriceanu. 

 
 
Loading...