Camion plin cu bere, lovit de un tren în staţia Roşiori Est

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a produs din vina șoferului camionului
Accidentul s-a produs din vina șoferului camionului

Accident feroviar, marți dimineață, la ieșirea din stația Roșiori Est, județul Teleorman. Un camion a fost lovit de un tren Regio, călătorii fiind preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie. Traficul feroviar a fost oprit între staţiile Roşiori Est şi Roşiori Nord, trei trenuri fiind anulate, transmite News.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06.30, pe Magistrala 909, ruta Alexandria - Roşiori Nord, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei CFR, Oana Brânzan.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza şoferului camionului, care la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, nu a respectat indicatorul rutier şi a fost lovit de trenul Regio 9362, care circula pe ruta Alexandria - Roşiori Nord.

Din fericire, călătorii nu au fost răniţi, aceştia fiind coborâţi din tren şi preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul implicat în accident a fost retras din zonă, iar alte două garnituri au fost anulate pe distanţa Roşiori Est - Roşiori Nord.

Camionul lovit de tren, care transporta navete cu bere, va fi ridicat cu o macara de pe linie, după ce marfa va fi mutată într-un alt tir.

Traficul feroviar dinspre staţia Roşiori Est spre Roşiori Nord este oprit de peste trei ore.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net