Campanie de vaccinare anti-COVID pe faleza Cazinoului din Constanța şi de testare pentru virusul hepatitei C, sâmbătă

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

O campanie de vacccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C va avea loc, sâmbătă, pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa a anunţat, într-un comunicat de presă transmis joi, că instituţia, alături de Prefectura Constanţa, Primăria municipiului, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Română pentru Boli Hepatice (Romanian Association for Liver Diseases – RoALD), organizează, în 15 mai, între orele 10:00 - 18:00, pe promenada Cazinoului Constanţa, campania Veni, Vidi, Vici.

"Campania include un maraton de vaccinare anti-Covid şi de testare pentru virusul Hepatic C. Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer şi va fi asigurată de o echipă mobilă de la cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa, cel de la Pavilionul Expoziţional Constanţa”, se arată în comunicat.

 Sursa citată menţionează că evenimentul îşi propune să vină şi în sprijinul pacienţilor cu hepatita C încă nediagnosticaţi, diminuând astfel povara pe care această afecţiune o reprezintă pentru pacienţi şi societate, prin testare-diagnostic-tratament antiviral-vindecare. Testarea se va realiza cu teste rapide de diagnostic.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net