Atleta Mirela Lavric (22 de ani), care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, a depus plângere penală la Poliţie împotriva tânărului, transmite Mediafax. Ea îl acuză că ar fi sechestrat-o în apartament.


"A depus o plângere penală pe numele bărbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetări, rezultă că tânăra nu a fost sechestrată în apartament, ci doar oprită să nu plece cu maşina, pentru că era supărată după conflictul verbal cu fostul prieten", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac.

Ea a precizat că, iniţial, tânăra le-a spus poliţiştilor că s-a aruncat de la balconul apartamentului fostului său prieten, pe fondul geloziei, ulterior revenind cu o altă declaraţie şi depunând plângerea penală împotriva fostului iubit.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra ar fi mers luni seară la fostul său prieten, care locuieşte la Iaşi, în încercarea de a se împăca cu acesta, care ar fi refuzat. Cei doi s-ar fi certat, după care tânăra ar fi vrut să plece, iar acesta ar fi împiedicat-o şi i-ar fi luat cheile de la maşină, moment în care tânăra s-ar fi aruncat de la balcon.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, cu răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul "Sfântul Spiridon", iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după câteva ore solicitând să fie externată.

În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj.

 
 
Loading...