Campioana la atletism a depus plângere penală împotriva fostului iubit, pe care îl acuză că a sechestrat-o

Ultima actualizare:

    Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene
Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene

Atleta Mirela Lavric (22 de ani), care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, a depus plângere penală la Poliţie împotriva tânărului, transmite Mediafax. Ea îl acuză că ar fi sechestrat-o în apartament.

"A depus o plângere penală pe numele bărbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetări, rezultă că tânăra nu a fost sechestrată în apartament, ci doar oprită să nu plece cu maşina, pentru că era supărată după conflictul verbal cu fostul prieten", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac.

Ea a precizat că, iniţial, tânăra le-a spus poliţiştilor că s-a aruncat de la balconul apartamentului fostului său prieten, pe fondul geloziei, ulterior revenind cu o altă declaraţie şi depunând plângerea penală împotriva fostului iubit.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra ar fi mers luni seară la fostul său prieten, care locuieşte la Iaşi, în încercarea de a se împăca cu acesta, care ar fi refuzat. Cei doi s-ar fi certat, după care tânăra ar fi vrut să plece, iar acesta ar fi împiedicat-o şi i-ar fi luat cheile de la maşină, moment în care tânăra s-ar fi aruncat de la balcon.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, cu răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul "Sfântul Spiridon", iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după câteva ore solicitând să fie externată.

În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net