Campionul mondial Davide Benetello va susţine o demonstraţie de karate la Otopeni

Ultima actualizare:

    Doritorii pot admira tehnicile lui Davide Benetello în acest weekend
Doritorii pot admira tehnicile lui Davide Benetello în acest weekend

Italianul Davide Benetello, multiplu campion mondial şi european WKF, vine în România şi va susţine în sala de sport a oraşului Otopeni un stagiu tehnic de karate. El a fost invitat special de către Lucian Băroiu, multiplu campion de karate si maestru al sportului.

Doritorii pot admira tehnicile executate de Davide Benetello, iar sportivii înscrişi vor avea şansa de a participa la cele patru şedinţe de antrenament susţinute de acesta. Programul italianul este următorul: vineri - orele 19.00-21.00, sâmbătă - orele 9.30-11.30 şi 17.30-19.30,  duminică - 9.30-11.30.

Băroiu şi Benetello sunt legaţi de o veche prietenie şi, cu toate acestea, de-a lungul prestigioaselor cariere nu s-au înfruntat niciodată! Lucian Băroiu a început practicarea Karate-Do în anul 1984, în 1991 a obţinut centura neagră 1 Dan Karate-Do, iar din 1996 deţine centura neagră 3 Dan Karate-Do.

De-a lungul carierei a obţinut zeci de medalii la turnee şi campionate interne şi internaţionale, în 2001 primind titlul de maestru al sportului. S-a retras din activitatea competiţională în anul 2005, la vârsta de 35 de ani.

La rândul său, Davide Benetello a început practicarea karate la 14 ani. Palmaresul său este unul de invidiat, devenind pentru prima dată campion mondial în 1994. A continuat să culeagă trofee la campionate mondiale şi europene organizate în cele mai exotice locurie de pe planetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net