Când reîncep școlile. Iată structura anului școlar

Ultima actualizare:

    Când reîncep școlile: Vacanța de iarnă este mai lungă cu o săptămânăfoto: Hepta
Când reîncep școlile: Vacanța de iarnă este mai lungă cu o săptămânăfoto: Hepta

Chiar dacă elevii se pregătesc de vacanță, nici nu a început bine perioada Sărbătorilor, că toată lumea se întreabă când reîncep școlile. În special părinții nu vor ca noul an să îi prindă nepregătiți pe cei mici. Așadar, dacă vor consulta structura anului școlar, vor ști când este momentul să înceapă să-și pregătească copiii pentru școală.

Când reîncep școlile, cu toții încep să se ocupe de temele pentru vacanță și să-și pună la punct uniformele speciale. Iată când se termină vacanța de iarnă și când se întorc elevii la cursuri, potrivit hotnews.ro.

Când reîncep școlile: Vacanța de iarnă a devenit mai lungă

Încă de la începutul anului școlar, elevii au devenit confuzi în legătură cu perioada când reîncep școlile. Oficialii din învățământ au anunțat modificarea vacanței de iarnă, aceasta devenind cu o săptămână mai lungă.

Astfel, vacanța va începe sâmbătă, 19 decembrie 2015, și se va încheia duminic, 10 ianuarie 2016. Cursurile vor începe de luni, 11 ianuarie 2016, iar de sâmbătă, 6 februarie, elevii vor intra în vacanța intersemestrială, care se va încheia duminică, 14 februarie.

Când reîncep școlie: Vacanța de vară

Semestrul al doilea al anului școlar 2015 – 2016 începe luni, 15 februarie 2016, când reîncep școlile după vacanța intersemestrială. Sâmbătă, 23 aprilie, elevii vor intra în vacanța de primăvară, care va dura până marți, 3 mai 2016. Miercuri, 4 mai 2016, se vor reîncepe cursurile, iar vacanța de vară va începe sâmbătă, 25 iunie 2016, și va dura până la 11 septembrie 2016.

Săptămâna Școala Altfel se va desfășura între 18 și 22 aprilie 2016, așa cum a fost stabilit și în anii școlari precedenți. Tezele din primul semestru se susțin până la data de 11 decembrie 2015, iar cele din al doilea semestru, până la 20 mai 2016.

Și la clasele terminale elevii trebuie să știe când reîncep școlile, mai ales că programul lor este diferit. La clasele a VIII-a, școala se va termina pe 17 iunie, în loc de 25. Cei care dau bacalaureatul anul acesta vor intra în vacanță încă de la 3 iunie 2016, perioadă dedicată studiului pentru examenul de maturitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net