Când vor avea loc înmormântările victimelor din Colectiv

Ultima actualizare:

    Claudiu Petre a murit încercând să îi salveze pe alţiiFoto: Arhiva personală
Claudiu Petre a murit încercând să îi salveze pe alţiiFoto: Arhiva personală

Trupurile neînsufleţite ale celor 30 de oameni morţi în incendiul din Clubul Colectiv, de vineri seară (30 octombrie), au fost luate de rude sau trimise acasă. Familiile acestora au început să organizeze înmormântări pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa. Primele ceremonii vor avea loc marţi (2 noiembrie).

Sicriul cu trupul lui Claudiu Petre (36 de ani) a fost depus la capela Bisericii Sfântul Dumitru, din Bucureşti, de lângă şcoala generală nr 141. Mama lui a explicat că fiul ei va fi înmormânt marţi. Ea a povestit că nişte prieteni ai lui Claudiu i-au dat vestea. Femeia a umblat din spital în spital pentru a-şi găsi fiul, care a fost identificat duminică dumineaţă, la morgă. 

"Nu am știut de el pentru că nu am dat drumul la televizor. Am aflat cu doi prieteni la poartă, care mi-au descris ce s-a întâmplat. Cei doi prieteni mi-au adus rucsacul care le fusese dat de un prieten de-al lui din clubul respectiv. Iar fiul meu n-a avut un act de identitate la el, din cauza asta am întâmpinat mai multe greutăți. L-am căutat din spital în spital. Am ajuns și la morgă, am dat buletinul, dar după buletin nu a fost identificat. Am căutat și noaptea, și dimineața. M-am dus la Bagdasar și apoi m-am dus la morgă iar. Nu l-am văzut eu, ci o nepoată. Este schimbat față de cum era. Ars. Îmi plâng durerea în liniște. Nu vreau nimic. Mâine (nr. marţi) îl înmormântez", a declarat Ioana Petre în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Claudiu Petre a fost un erou în noapte de vineri. El a reuşit să iasă printre primii din club, dar nu a putut să îşi lase iubita acolo şi a intrat din nou. A scos-o pe fată şi a mai salvat doi oameni, dar el a murit în Colectiv. 

Andrei Petru Bucă, înmormânat la Brăila

Andrei Petru Bucă a murit şi el în Club Colectiv
Andrei Petru Bucă a murit şi el în Club Colectiv

Şi Andrei Petru Bucă (29 de ani) va fi înmormânat marţi. Trupul neînsufleţit al lui Andrei a ajuns în Brăila duminică, în jurul orei 18.00. Slujba de înmormântare va fi ţinută la biserica Sfinţii Trei Ierarhi, conform adevarul.ro.Andrei Petru Bucă era arhitect şi era pasionat de design şi muzică. A venit la concert cu un prieten, Ioan Tripa, care îi cunoştea pe unul dintre chitariştii trupei. Cei doi au stat aproape de scenă şi nu au reuşit să ajungă la uşa.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net