Are 30 de ani şi era candidat la funcţia de primar al comunei Laza (Vaslui), din partea Partidului Social Românesc (PSRO), condus de Mircea Geoană. Toate bune şi frumoase, numai că tânărul candidat e cunoscut drept un apropiat al interlopilor şi transmite mesaje vulgare pe Facebook.


Grigore Ionuţ Moşailov apare alături de personaje dubioase în fotografii făcute în vacanţe sau la petreceri cu manele. La sfârşitul săptămânii trecute, Moşailov şi-a lansat candidatura pentru funcţia de primar al comunei natale, Laza, din partea Partidului Social Românesc (PSRO), fiind susţinut de preşedintele partidului, Mircea Geoană. Prezent la Vaslui pentru lansarea candidaţilor, fostul lider PSD a anunţat că a găsit o echipă dornică de schimbare şi plină de entuziasm, iar obiectivul partidului a fost ca 51% din candidaţii la funcţiile de primar să nu fi făcut politică vreodată. Acest criteriu de selecţie a fost suficient pentru filiala PSRO a comunei Laza ca să-l propună pe Grigore Ionuţ Moşailov pentru funcţia de primar, fiind prezentat drept „un tânăr de perspectivă“.
Moşailov a făcut „baie de mulţime“ alături de Mircea Geoană la Teatrul de Vară din Vaslui, alături de ceilalţi candidaţi din judeţ. Considerat o „săgeată“ a interlopului vasluian Alis Gentimir, candidatul a fost implicat în mai multe bătăi. Moşailov a postat pe reţelele sociale o fotografie în care apărea cu un tricou inscripţionat cu mesajul ”Fraierilor, sugeţi p...a, sunt interlop”.

interlop1.jpg

grigore ionut mosailov, candidat primaria laza, vaslui
Moşailov, un "tânăr de perspectivă"
Foto: Facebook

În urmă cu câţiva ani, Moşailov a fost amendat de poliţişti, după ce fusese surprins gonind pe un motoscuter, în oraş, cu pistolul la brâu.

ULTIMA ORĂ. După publicarea articolului pe adevarul.ro, reprezentanţii PSRO au luat măsuri. ”Partidul Social Românesc se delimitează de astfel de personaje, iar lui Grigore Ionuţ Moşailov i-a fost retrasă candidatura. Mai mult, acesta a fost exclus din partid imediat după publicarea pozei în care se autointitula interlop", anunţă oficiali din partid.

 

Vezi articolul complet şi mai multe fotografii pe adevarul.ro!
 

 
 
Loading...