Canicula pune stăpânire pe București! Click! îți spune unde te poți răcori

Ultima actualizare:

    Una din atracțiile celor care trec pragul ștrandurilor o reprezintă toboganele acvatice
Una din atracțiile celor care trec pragul ștrandurilor o reprezintă toboganele acvatice

Meteorologii au anunțat că în minivacanța de Rusalii vremea va fi deosebit de caldă iar temperaturile mai ridicate decât în mod normal. Începând de vineri, 14 iunie, pentur prima oară în acest an, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități. Click! îți spune unde te poți răcori în aceste zile care se anunță caniculare

-Complexul Divertiland str. Divertismentului nr 1, localitatea Chiajna, pe Autostrada București la km 13. Este un complex de tip aqua park cu piscine, restaurante și locuri de joacă. Administratorii se laudă cu cele 22 de tobogane, record național. Programul este între orele 10.00 și 20.00. Biletele pentru adulți costă 55 de lei de luni până vineri și 65 de lei în week-end și pentru sărbătorile legale, cele pentru studenți 45 de lei și respctiv 55 de lei iar cele pentru copii între 3 și 10 ani pot fi procurate în funcție de perioadă cu 35 și respctiv 40 de lei. Cele pentru pensionari costă 40 de lei indiferent de zi iar cele pentru persoane cu dizabilități 35 de lei în aceleași condiții. De Rusalii, copiii a căror înălțime este sub 1, 2 m au intrare gratuită.

-Crângași Aqua Park situat pe Șos Virtuții nr 55, fostul ștrand Dâmbovița de la Lacul Morii, oferă plajă de nisip, terenuri de fotbal/tenis/baschet, două bazine pentru copii, trei bazine pentru adulți dintre care două bazine olimpice, singurul bazin cu valuri din București. Programul de Rusalii este între orele 9.00-21.00 iar pe 15 și 16 iunie va fi un program special: pentur cei mici parada personajelor de poveste, iar pentur cei mari petreceri cu spumă, muzică bună și distracția pentru toate vârstele. Copiii sub 14 ani însoțiți de părinți și care au la ei un certificate de naștere sau carnet de note ștampilat beneficiază de intrare gratuită. Prețul biletului pentru adulți este de 30 lei, de luni până vineri iar în week-end 50 lei, pentru pensionari 20 de lei indiferent de zi și în sfârșit, pentru elevi și studenți 30 de lei.

-Magic Summer Waves situat pe strada Drumul Taberei nr 115, fostul Ștrand Moghioroș, este un alt loc unde în minivacanța de Rusalii vă puteți refugia de caniculă. Programul este între orele 8.00 și 20.00 iar intrarea este gratuită în perioada 15-17 iunie pentru copiii sub 14 ani care pot dovedi acest lucru cu un certificat de naștere sau un carnet de note. Accesul costă de luni până vineri 25 de lei iar sâmbăta și duminica, ca și cu ocazia sărbătorilor legale, accesul costă 35 de lei. De Rusalii pentru copii vor fi organizate petreceri al căror amfitrion va fi celebrul pirat Jack Sparrow din Pirații din Caraibe.

-Piscina President situată pe Bd Lacul Tei nr 145, în Parcul Tei, pe malul lacului cu același nume, unde programul este de luni până duminică între orele 10.00-19.00. Biletul costă de luni până joi 40 de lei iar vineri sâmbătă și duminică 60 de lei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net