O cantitate de 95 de kilograme de cannabis a fost ridicată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organziate din Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma a 19 percheziţii domiciliare. 14 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc fără drept.


Potrivit Poliţiei Române, în 22 septembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu un procuror DIICOT din Târgu Mureş, au făcut 19 percheziţii domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj, într-un caz de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi înfiinţat mai multe culturi de cannabis, atât indoor, cât şi outdoor. De asemenea, ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc către mai multe persoane.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite culturi outdoor de cannabis, constituite din 14 plante, cântărind aproximativ 95 de kilograme şi au fost ridicate instalaţii necesare creşterii şi îngrijirii plantelor, sisteme informatice, precum şi 16.350 de lei şi 315 euro. 

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc fără drept, cultivarea şi deţinerea de droguri de risc şi mare risc fără drept şi constituirea unui grup infracţional organizat.

 
 
Loading...