Capul interlopilor din Timișoara, Sorin Udrea, dat în urmărire națională

Ultima actualizare:

    Interlopul Sorin Udrea era considerat în lumea interlopă din Banat, stăpânul Timișoarei
Interlopul Sorin Udrea era considerat în lumea interlopă din Banat, stăpânul Timișoarei

Sorin Udrea, liderul unei grupări infracționale, condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru constituire de grup infracţional şi complicitate la şantaj, a fost dat în urmărire națională, vineri de Poliția Română. Potrivit corespondentului Mediafax, decizia a fost luată după ce agenții veniți să îl ducă la penitenciar nu l-au găsit acasă, iar acesta nu s-a predat pentru executarea pedepsei

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis, joi, să menţină condamnarea acestuia la 6 ani şi 8 luni de închisoare, sentinţă ce fusese dată de Tribunalul Timiş, în octombrie anul trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, polițiștii nu au reușit până la ora transmiterii acestei știri să îl găsească pe Udrea, el fiind dat, vineri, în urmărire națională.

De asemenea, în urmărire generală a fost dat și Viorel Cosma, cunoscut sub numele de "Vio Blondu”, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, tâlhărie în formă calificată și contrabandă.

Conform reprezentanților IPJ Timiș, până acum, din cei cinci condamnați la pedepse cu închisoarea în "lotul Udrea", doi au ajuns în arestul Poliției și vor fi transferați la penitenciar pentru executarea pedepselor. Este vorba despre Caius Gazibara, condamnat la cinci ani și 10 luni de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, tentativă de omor calificat şi port fără drept a cuţitului în locurile publice și despre Alin Buftea, condamnat la 4 ani și o lună de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, braconaj în formă calificată şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii.

Al cincilea membru al grupării conduse de Sorin Udrea care a fost condamnat la închisoare este Stelian Mocanu, care a primit o pedeapsă de 5 ani pentru constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la tâlhărie în formă calificată şi la contrabandă şi şantaj. Acesta locuieşte pe raza județului Caraș-Severin, de punerea în executare a mandatului ocupându-se polițiștii din acest județ.

Joi, magistrații Curții de Apel Timișoara au decis să menţină decizia Tribunalului Timiş din octombrie anul trecut de condamnare a lui Sorin Udrea, considerat liderul unei grupări infracționale, la șase ani și opt luni de închisoare, pentru contituirea unui grup infracțional, complicitate la contrabandă, șantaj și alte infracțiuni. Sentinţa Curţii de Apel Timişoara a fost definitivă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net