Carantina pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, prelungită cu o săptămână

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Măsura de carantină zonală în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, judeţul Ilfov, a fost prelungită cu încă o săptămână, începând de vineri seara.

Potrivit Prefecturii Ilfov, în urma emiterii ordinelor şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr. Raed Arafat, începând din 1 ianuarie, ora 22:00, măsura de carantinare zonală se prelungeşte pentru o perioadă de 7 zile, în următoarele localităţi ilfovene: oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna.

"Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele două localităţi ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Incidenţa cumulată a cazurilor la nivelul localităţilor judeţului Ilfov, la data de 1 ianuarie, pentru perioada 18-31 decembrie, este de 6,64 la mia de locuitori, în Bragadiru, şi de 4,82, în Chiajna.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net